| ღFrUmUsIkღ a întrebat:

Dau funda. vreau si yoo rezumatul povestei"romanele mesei rotunde:venirea lui galaad"sunt clasa a 5.si nu vreau chiar inteligent vreau asa si asalove struck

Răspuns Câştigător
| Oanny a răspuns:

Vrei rezumat? Deschide cartea, citeste si gandeste.Cum naibii vrei sa te descurci mai incolo la scoala daca tu ceri rezumate de pe acum? Dar cand o sa ai comentarii, eseuri ce o sa mai faci? Dar la examen de sfarsit de clasa a opta unde va trebui sa te descurci singura? Ia-o ca pe un sfat si invata.

10 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Maiii fato ai pun intrebarea asta la toate categoriile, dar la categoria care trebuia nu ai pus-orolling on the floorrolling on the floor
De cate ori pui o intrebare? de 10?
Pa, pa.

| Sconcsiş a răspuns:

Dacă vrei rezumat, fă-l.

| Biby a răspuns:

Buna.
Ai pus intrebarea asta de 10 ori.laughing
Mai bine pune mana pe carte si dupa aia intra pe TPU.happy
Ce vrei acum? Sa-ti facem noi tie referatul si tu sa primesti 10 pe munca noastra?laughing
Apropo, teme sunt interzise pe TPU.
Daca mai pui odata intrebari despre teme, te raportez.

| ღFrUmUsIkღ explică:

Si chiar daca am pusooo, ceeeee am pusoo ca nu`my aparea.si de aia si numai punety commuri tampite.

| NitrowsDwt a răspuns:

Si eu is cl 5 si mi-a dat azi de facut rezumat la povestea astalaughingnici eu nu stiu cum sa-l facrolling on the floor

| HoRiA17 a răspuns:

Mah nu mai repeta de 10 ori intrebarea ca nu iti mai rasp nimeni. Daca nu ti-a rasp nimeni inseamna ca nimeni nu ste

| Baky a răspuns:

Si eu caut rezumtul si nu-l gasesc! si carte de unde sa citesc nu am crying

| faantasma a răspuns:

Nu ii baga in seama pe ceilalti pentru.ca daca nu stiu nu au voie sa iti bata la cap sa inveti poate nu este placerea ta si nimeni nu va schimba asta desi cartea ajuta muooolt in viata fa-ti o parere la prieteni si sper sa imi raspunzi cat de curand ca ai reusit.La revedere!

| faantasma a răspuns:

Si oanny daca nu stii nu bate pe altii la cap cand am scris raspusul de mai devreme ma referit la toi in special la oanny!

| Paraschiv_Daniela_1976 a răspuns:

Vreau un rezumat mic la romanele mesei rotunde ..venirea lui galaad..multumesc