2xcartonase galbene si suspendat 5 zile pentru ca la impins pe albitru
Ca e prost si se da mare la bataie da daca ii bag eu una nu isi mai aminteste cine este))))zice ca e stalone
Pentru o simulare care n-a existat, dar furaciosii blaugrana doar asa isi refac blazonul, e traditie pura!
Daca fiecare jucator ar lua rosu care marcheaza gol lui barcelona, echipa mea ar fi campioana europeana in fiecare an
Din vorba e usor, dar in realitate.pa pa
"Daca s-ar da rosu la fiecare simulare facuta de ai tai, Barcelona ar fi in subsolul clasamentului!" Nu te kk pe tine ca miroase pana in Londra . Neymar si nu Messi dar celalalt atacant al lor sunt la fel ca Ronaldo cand vine vorba de "arta" de a se impiedica cu propiul picior asa ca baga altceva.
Du-te ba pe intrebarea ta, lasa fotbalul pentru altii))))).
Sa stie toata lumea, Barca se mai poate numi echipa?
Ronaldo tot nu se arunca cum o face Neymar... ala chiar e circar, il injur mereu.
Am vazut ca au renuntat aia la Jr, acum e la PSJ parca. Ai crede ca era mare star de al lor dar l/au vandut. Mda.
220 de milioane, tu stii ce inseamna asta? ba, 220 de milioane suma de transfer, camilele sunt moartea fotbalului.
Mare 'star', l-a carat Messi in toate meciurile, daca il aduceai in Anglia pe Neymar si ii baga Kolasinac un branci il adunai cu targa.
Ziceau acum ceva timp ca ar valora in jur de 300, dar Ronaldo se stinge usor-usor, se vede ca are totusi o varsta.
Intr.un timp se kk astia pe ei ca Messi valoreaza 220. Daca da atat pe Neymar, ce dq sa mai zic de ala. Cat despre Ronaldo, ce sa zic, are o varsta. Inca se tine dar nu pentru mult.
Cat de aproape stai de Grove, de stadionul lui Arsenal? E imensa Londra asa? Am planuri sa merg candva acolo,, si imi trebuie google maps-ul sa ma descurc prin Londra aia, ma complic grav.
Cipi1212 întreabă: