| Deyu_Deyu_1975 a întrebat:

De ce am un abdomem mai dezvoltat decat altul?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| GigelCostelCovrigel a răspuns:

Lasa idiotii astia din comentarii, te ajut eu. Deci daca te reperi la muschii abdomenului laterali probabil cand faci abdomenele le faci intr-o parte. Sau poate din cauza felului in care iti folosesti corpul in fiecare zi: exemplu este pozitia in care dormi, felul in care ridici anumite greutati mai mari, etc. Mai este varianta in care pur si simplu asa este corpul tau, corpurile noastre neffind simetrice. Daca te referi la abdomenul superior fata de cel inferior este doar o problema de exercitiu. Unele exercitii se concentreaza asupra abdomenului superior, iar altele asupra abddomenului inferior, deci iti recomand sa faci pentru amandoua grupele cand mai faci sport. Aceste ineregulalitai sunt asemenea maini drepti fata de mana stanga, dreptacii avand mana dreapta mai puternica deoareci o folosesc mai mult, acelasi lucru si pentru stangaci. Dar cu motivatie poti sa echilibrezi situatia. Deci iti urez succes si spor!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai două abdomene? Sa-mi dai si mie reteta.

| Violleta2022 a răspuns:

Dar tu cate abdomene ai frate? Esti mutant sau alien? laughing
Ca noi, umanii, avem unul singur.

| Cosmin86 a răspuns:

Ai un singur abdomen, e imposibil anatomic sa ai doua.

Poti reformula intrebarea intr-un mod mai putin CRETIN?

Sau esti RETARDAT?

| Emazio a răspuns (pentru Cosmin86):

Mutatii, se schimba astia in ziua de azi! laughing

| Bizon95 a răspuns:

Rumegatoarele au doua stomacuri
esti in situatia asta? big grin

| Raven a răspuns:

Abdomen e un cuvânt mai elegant pentru burtă și n-avem decât una deci la ce te referi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 2 abdomene? si unul e mai dezolvat decat altul, sau cum?

| OctavianSps a răspuns:

Cred ca e cea mai idioata intrebare pe care am citit-o pe TPU, si crede-ma sunt de mult timp.