Eu cred ca e invers, unde vezi tu fete de 1, 80 cm, ca eu vad eu de 1, 50-1, 60, probabil esti mic de inaltime si ai impresia asta, daca iti iau si tocuri te inteleg
Nu chiar 1.80, am zis doar asa dar cam de 1.75.Cel putin eu doar de fete din acestea am dat
Undeva este o eroare de masurare. Inaltimea medie la femei este 1.63, deci sunt destul de putine sub 1.55 oricum.
Poza de acum 4 ani, aveam 1.65 atunci
Fete destepte. Stiu ca baietii prefera maruntelele. Daca va plac, raman asa. Daca nu, asta e! Insa daca tu esti cel din poza, esti departe de 1, 80. Pe cine pacalesti?
Poza asta este de acum 4 ani
Esti sigur ca e problema la ele si n-ai adaugat tu vreo cativa cm in plus? Adica na...cand mai multi (ele) zic ca inaltimea e 1, 60 si unul (tu) zice 1, 80 sansele mai mari sunt sa fii tu mai scund decat zici
Am sigur cat am spus.M-am masurat de multe ori si am obtinut acelasi rezultat.
Esti si mic si mincinos.Din poza nu ai mai mult de 1.60
https://www.tpu.ro/......-sa-raman/
Poza de acum 4 ani
Am 14 ani.Sunt 2005? stiu ca sunt mare dar daca ai vreo problema te invit sa iesi de pe site.
Mucos colorat, am vrut doar sa subliniez ca esti clasa a 7-a, ai 14 ani si ca esti gras si prost.
Fete mai mari de 1.80 mai rar intalnesti, esti sigur ca te-ai masurat bine macar? si oricum care e problema daca o fata e mai inalta decat tine? cu ce te deranjeaza lucrul asta, atata timp cat va placeti unul pe altul ce rost ar avea inaltimea in toata treaba asta?
Cel mai probabil u te-ai masurat gresit. Cunosc destui care au cam acelasi inaltime ca mine. dar ei declara ca au 10 cm peste inaltimea respectiva.
Am sigur cat am spus.M-am masurat de multe ori si am obtinut acelasi rezultat
@fanCocaCola @iLuis
Niciodata sa nu te iei dupa o poza, in poza poate sa para scund dar in realitate sa fie inalt.
Chiar si la fata, in poza poate sa arate intr-un fel iar in realitatea in alt fel.
Peste tot băieți spun că le plac minioni și gândește-te că dacă o fată de place să gândește că tie iti plac piticele și na.Uni mint cu înălțimea, alți cu preferințele la cărți/seriale sau orice altceva.