| niculescu16081994 a întrebat:

De ce cand dau pe dolce sport HD cand ma uit pe net la un moment dat se blocheaza is cand dau pe dolce sport merge fara sa se opreasca. Vreau in seara asta sa ma uit la steaua cu gaz metan medias si vreau un link pentru sopcast sau un site bun care sa se vada nu neaparat HD da cat de cat nici ca pe dolce sport normal Dau funda +++ VOTTT! Multumesc

5 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Salut, pot fi doar 2 cauze, 1 ai netul slab, si ramane bufferingul in urma si a doua varianta (probabil si cea mai plauzibila) ai pcul slab si nu reuseste sa faca frame buffering la toata informatia pe care op rimeste asa ca decide sa faca skip frames. happy In oricare din cazuri nu ai ce face, daca ai net slab sa zicem ca ai putea opri cam tot ce iti foloseste netul si sa lasi programul respectiv. Daca ai pc slab. ce pot sa zic, disable la toate efectele vizuale, inchide toate programele care nu iti trebuiesc (inclusiv explorer.exe) si poate vei avea o oarece 'performanta'. Ca fapt divers, filmele hd iti merg okay? happy

| niculescu16081994 explică (pentru Seby90):

Gresti ambele am RDS bagat nu stick mufa si 2 pc are urmt cerinte procesor I3 2,53ghz 500 hardu 4 gm ram placa video integrata

| Seby90 a răspuns (pentru niculescu16081994):

Nu te supara, dar de unde stii ca gresesc? Poti sa ai internet de la nasa, in diferite circumstante poti avea lag. Pe langa pcul tau are specificatii nu cerinti si ai 4gb ram gm(giga...mazare?). Placa video integrata de pe procesor (care de altfel este entry level un i3 la 2. 5ghz (Sincer imi miroase a laptop) mananca mult din resursele de care procesorul tau dispune.

| Seby90 a răspuns (pentru niculescu16081994):

Si asta ca sa iti dovedesc asa o usoara stupiditate de care faci abuz, fi si ne ceri pareri si dupa ne spui ca tot noi (sau poate doar eu gresim). Daca erai atat de informat nu mai cautai alte pareri, corect?

| niculescu16081994 explică (pentru Seby90):

Seby nu ma intelege gresit eu ti-am spus ce are. Si ai dreptate ii laptop da am si pc sa incerc pe pc ala e putin mai slabut are procesor 2, 2 ghz duo placa video 1gb hard la fel