| LeonardRoller a întrebat:

De ce cand fac flotari simt ca lucreaza mai mult mainile decat pectorali?

14 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Daca le faci cu priza ingusta ( la nivelul umerilor sau si mai mica ) atunci lucrezi mai mult triceps, daca faci cu priza larga atunci lucrezi mai mult piept.

Nu poti sa lucrezi doar piept, o sa lucrezi si triceps + partea frontala a deltoidului, dar mai putin. Alte grupe nu se lucreaza.

| faramatania a răspuns:

Pentru că nu ai antrenament, încă.

| Mădă0611 a răspuns:

Pai cand faci flotari poti sa lucrezi 3 grupe de muschi. Pentru pectorali trebuie sa tii palmele departate si paralele, degetele indreptate in fata, pentru brate (biceps) trebuie sa fie apropiate si paralele iar pentru triceps palmele sa fie fata in fata >

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mădă0611):

"pentru brate (biceps) trebuie sa fie apropiate ", what? tu stii ce scrii? happy

| Mădă0611 a răspuns (pentru Cosmin86):

Dap. Sa fie aproape paralele cu umeriiwinking Incearca ce ziceam si o sa vezi.

Nu faci niciodata biceps cu flotari, ce spui tu e pentru triceps. Pentru biceps trebuie o miscare de flexie, asta este extensie.
Cu flexii faci biceps cu extensii faci triceps.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Cosmin86):

Mie mi se pare ca si bicepsul lucreaza. Pai nu faci miscare de flexie si apoi extensie?
In fine, bratele departate pentru pectorali, asta conta tongue

Da, corect.
Eu nu incerc pentru. ca eu fac sala, acasa nu mai are rost sa fac si flotari, doar sa ma supra-antrenez

| victorr_3274 a răspuns:

Pentru ca inca nu ai pectoralii dezvoltati, de aia nu ii simti.

| LeonardRoller explică:

Dar se solicita si pectolarii nu, adica fac muschi si la ei nu-i asa?

| victorr_3274 a răspuns (pentru LeonardRoller):

Da, atata timp cat faci corect flotarile cu spatele drept, capul sus, fara sa lasi fundul jos si umerii sus cum faceau altii. Efectele nu vor fi vizibile imediat, dureaza destul de mult sa creasca muschii. Trebuie sa bei si apa intre exercitii si sa mananci proteine. Un truc, respiratia ajuta sa faci mai multe flotari daca esti obosit...desi eu cand sunt in forma fac multe si respir putin.

| donbitzy a răspuns:

Deoarece mainile sunt solicitate mai mult decat pectorali toata greutatea se lasa pe maini.Intelegi? Funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru donbitzy):

Esti gay de vrei funda?

| donbitzy a răspuns:

Da faci si la pectorali!