| yym a întrebat:

De ce credeți că Octavian Popescu de la FCSB este atât de timid? Cum vedeți purtarea lui, atât în teren, cât și în afara lui? Întreb acest lucru, deoarece știu că fotbaliștii nu sunt așa...să fie timid sau sa fie alt motiv? Sau anumite cauze pentru care este așa? Și cât de departe credeți că va ajunge in cariera, vreau doar dezbateri, păreri personale?! Voi cum îl vedeți, sincer? Mulțumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Timiditatea tine de personalitate, nu de comportamnetul fizic pe teren al unui fotbalist.

Posibil sa nu aiba incredere in el, de aceea este retras pe teren, dar asta nu-l face timid, ci incapabil ori insuficient pregatit pentru acel sport.

| Violleta2022 a răspuns:

In ce priveste cat de departe poate ajunge acest fotbalist intr-o cariera de sportiv, tine doar de vointa, ambitia si munca lui intensa, iar noi chiar nu avem de unde sa stim acest lucru.

Cum este un tip fara incredere in el, nu cred ca va ajunge prea departe, fiindca asemenea oameni se auto-elimina singuri, la un moment dat, cand simt ca nu mai pot face fata.

| LordCristobal a răspuns:

E timid pentru ca asa e felul lui de a fi si poate ca a fost crescut intr-o familie modesta si poate de acolo a invatat sa fie mai timid.
Eu cred ca poate ajunge departe daca are oameni potriviti in jurul lui care sa il incurajeze si sa il faca sa stie sa isi foloseasca potentialul.