| Flo31 a întrebat:

De ce in ultimele zile nu mai da wrestling pe sport.ro. Altundeva nu mai pot sa vad dar gratis?

Răspuns Câştigător
| StevenStallone a răspuns:

Salut! Sincer nu stiu de ce nu se mai difuzeaza wrestling pe sport.ro. Probabil nu aveau audienta. Ca sa dea show-rile din WWE, Sport.ro platea, aveau un contract. Si daca nu prea aveau autienta, probabil ca nu le mai convenea. Oricum cand ma uitam la wrestling, prin 2008-2009, aveau un program fix: Vinerea de la 21:00 era RAW, sambata de la 22:00 era SmackDown, iar Joia, de obicei, erau PPV-urile. In ultima vreme, insa, nu prea mai respectau programul asta si le dadeau cand doreau ( 1, 2 noaptea). De aceea nu ma mai uit la wrestling la TV.
Daca vrei sa te uiti la wrestling, uite un site : wrestlingup.info ( scrie " Wrestling up" pe google).
Ignora-i pe aia care rad de tine ca te uiti la wrestling. Este adevarat ca este fake, in cea mai mare parte, dar este un sport spectaculos. Oricum wreslterii isi asuma niste riscuri, nu oricine poate face asta, asa ca eu zic ca merita apreciati.
Bafta multa!

| Flo31 explică (pentru StevenStallone):

Dar în romană nu poSasa văd undeva? În romană!

| Flo31 explică (pentru StevenStallone):

Multumesc! Tare siteul! Dar unul in romana nu exista?

8 răspunsuri:
| NeKuLetzZz a răspuns:

Ca sa stiti si voi, wrestling, k1 si altele, pe care le da sport.ro, sunt preluate de la eurosport. Eurosport transmite "This week in WWE" cu interviuri din culise, cu staff-ul din wwe.

| xXxBlackAngelxXx a răspuns:

Nu mai au contract cu wwe

| StevenStallone a răspuns:

Stiu ce vrei sa zici. Vrei sa ai comentatori in romana. Scuze, dar la acest capitol nu te pot ajuta pentru ca doar sport.ro dadeau wrestling si comentau niste oameni de la ei ( sport.ro). Wrestling-ul este din America de fel, in Romania nu prea este apreciat si d-aia nu se inghesuie multe televiziuni sa difuzeze wrestling ( mai dădeau odata aia de la Euro Sport.
Stiu ca e mai greu la inceput sa te uiti la wrestling fara comentatori în romana, dar o sa te obisnuiesti plus ca o sa inveti si ceva engleza
Bafta

| Alexf13 a răspuns:

Ce wrestling si porcariii iti trebuie cand este k1 pe sport.ro seara ala e sport nu prostia si teatru ala de wrestling daca vrei lupte uitate la galele superkombat si vezi meciuri adevarate iar daca iti place kickboxul poti sa te apuci si tu (k1 e tot kickbox doar ca K1 e gala si kickbox e sportul)

| fifanow a răspuns:

Pentru ca wrestlarii vor ca Triple H sa demisioneze, iar ca Triple H sa demisioneze ei nu mai joaca, si sport.ro nu mai difuzeaza wresling, iar eu sunt fan wresling