Casele de pariuri si nu pariorii castiga, de cele mai multe ori, daca ar fi altfel nu ar exista casele de pariuri.
La modul general nici un parior nu poate influenta rezultatul unui meci, oricat si-ar dori aceasta. Nu vorbim de cazurile particulare de trucare a unor meciuri.
Si daca mai mereu pierzi mai inseamna ca nu te pricepi la sporturile pe care pariezi. Daca te-ai pricepe ar exista, cel putin, o oarecare egalitate intre castiguri si pierderi, chiar ai putea castiga in mai multe randuri decat cele in care ai pierde.
Pentru ca ar falimenta casele de pariuri daca ar iesi cum vrei.
Ideea la jocurile de noroc (si pariuri) este sa castigi de 1-2 ori si apoi sa pierzi de 10 ori si tot asa.
Pentru ca e vrajeala maxima si pentru ca e un semn ca trebuie sa mergi la munca.
1)Mingea e rotunda(daca nu e de Rugby)
2)Se fac Blaturi(Mai des decat crezi)
3)Cotele alea sunt facute de oameni foarte destepti care au studiat matematica si statistica ani de zile ca sa vina cu cotele, daca e o cota mica nu e neaparat castigator.
4)Pui prea multe meciuri,incearca sa joci cate un meci,cand joaca echipe pe care le cunosti,sa cunosti bine jucatorii,strategiile antrenorului, cartonase, accidentari, clasament, statistica posesie etc etc etc.
5)Pariezi aiurea combinatiile.Mai bine joci la goluri, sau pui sansa dubla cand joaca echipe foarte cunoscute.
Ca parca tu stii
Am castigat mai mult decat am pierdut
La pariuri castigi cu adevarat cand renunti la ele
Deocamdata nu pot sa renunt mai ales ca pun 5, 10 ron ...nu pierd mare lucru. cand am pus de ex 50 de lei si cateva meciuri am castigat, cam de 4 ori la rand am castigat si odata am pierdut. cand pun 5 sau 10 lei atunci catedata pierd mai des fiindca trebuie sa joc pe mai multe echipe.cand o sa vad ca o sa pierd mai mult decat sa castig atunci o sa renunt, orisicum nu sunt dependent de ele.imi place ca, cand pun la pariuri si urmaresc meciurile traiesc la intensitate maxima uit si de anxietate si depresie si de tot. si cand castig ma simt foarte ok chiar daca castigu nu e mare
Ah, cand pariezi de distractie e ok. credeam ca esti genul care pariaza tot ce are, cum am mai intalnit cazuri.
Nu,nu stiu sa ma stapanesc.da ai dreptate pentru distractie pun
Pentru ca jocurile de noroc nu sunt ca sa castigi asa cum vrei tu. Jocurile de noroc sunt facute pe un anumit principiu bine determinat si cu miza mica de pierdere pentru salile de joc. Asa ca daca vrei sa faci bani eu te-as sfatui sa te duci la munca si sa lasi jocurile de noroc ca iti vor manca si banii si nervii si sufletul.
Cotele sunt facute astfel incat pariorii sa piarda pe termen lung. Sunt prea mici cotele