De ce va agitati cu nationalele astea? eu unul ma bucur ca s-a incheiat mascarada asta si ca incep campionatele.
De exemplu nationala Ungariei a fost mai valoroasa ca a Islandei? Ori favorita? Eu nu cred. Nu suntem chiar vai mama noastra, problema e in aparare si apoi in atac. Cu Albania daca aveam 2-1 si antrenor era Piturca nu luam bataie 3-2 parerea mea. Se vede lipsa de experienta a lui Radoi. Ungurii au vreo 3 jucatori cunoscuti si de valoare doar. Au un antrenor italian, cred ca diferenta intre noi si ei e ca ei sunt o echipa sudata si unita, pe cand noi nu. Stiu de la antrenorii mari ca un prim 11 castigator nu se schimba cu exceptia accidentarilor sau suspendarilor. Radoi schimba cate 4-6 jucatori, fata de meciul anterior. Stanciu nu e mijlocas defensiv, la club joaca pe alta pozitie. Am zis ca daca Ungaria bate Islanda nu mai urmaresc nationala, la meciul cu Macedonia m-am uitat, dar cand am jucat cu Germania si Armenia nu m-am uitat aproape deloc. Mie scarba si rusine in ce hal am putut sa ajungem
Din cate stiu eu, fotbalul este joc de echipa. De ce mentionezi cate un singur jucator? El singur face totul? Atunci echipa ce mai face?
Poate fi o echipa cu jucatori mediocri, dar sa fie bine inchegata (nu e cazul echipelor romanesti), fiecare sa-si faca treaba. Dar o echipa cu un jucator excelent, nu face nimic daca ceilalti fac figuratie.
Elena97M întreabă:
anonim_4396 întreabă: