| VladCosmin007 a întrebat:

De ce m-am ingrasat de la winvex? In loc sa slabesc sau sa pun muschi am pus vreo 5kg de grasime

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu cred in asa ceva, ai mancat tu prea mult

| Cosmin86 a răspuns:

"Dacă vrei mușchi și sa arzi grăsime e foarte simplu. ", e atat de simplu ca e ceva IMPOSIBIL.

Mai documenteaza-te.

| Cosmin86 a răspuns:

Ce alimentatie ai avut? Arata-ne si noua jurnalul tau de alimentatie sa vedem cate gr de proteina ai pe zi si cate gr de carbo si grasimi.

| Cosmin86 a răspuns:

Au trecut 6 zile si tot NU ne-ai aratat jurnalul tau de alimentatie...

Nici macar n-ai asa ceva, nu? Copil mic, vrea el muschi laughing

| JusTPauL a răspuns:

Mușchi apar după ce ii rupi și cresc ei mai mărișori(adica se adaptează la un efort fizic mai mare)
Dacă ai pus grăsime e din cauza ca ești în surplus caloric.
Carbohidrații simpli, gen ciocolata îți dau energie instant. Dacă nu consumi energia când mergi la sala, ea nu se pierde, se transforma în grăsime.
Dacă vrei mușchi și sa arzi grăsime e foarte simplu.
Trage tare și mult în sala. 2 ore 5zile pe săptămână în max 2luni rezultatele o sa fie peste așteptările tale.

| Morgăă a răspuns:

Daca bagi in tine mai multe calorii decat foloseste corpul tau te vei ingrasa, daca vrei sa faci muschi dar sa nu te ingrasi mananca mai putine calorii dar acele putine calorii sa fie bogate in proteine. (carbohidratii au multe calorii dar iti dau energie)

| Morgăă a răspuns (pentru Morgăă):

Si tine minte ca daca mananci multi carbohidrati corpul tau va retine mai multa apa (vreo 5kg)