| ralfy123 a întrebat:

De ce muschi de la piept nu imi sunt egali? Stangul este mai mare si dreptul mai mic (nu cu mult). Cand fac exercitii simt ca lucrez mai mult cu dreptul dar tot stangul creste mai mult ca dreptul? Se vor egala in timp?

9 răspunsuri:
| Mihai543215 a răspuns:

Nu-i problema. Asa am si eu, tu lucreaza in continuare. NU incerca sa ii egalezi tu lucrand unul mai mult, nu e nevoie. Unii zic ca se intampla asta pentru ca este locul unde bate inima si pompoeza mai mult sange si mai multe substante proteice care ajutta la dezvlotarea masei...

| ionutmystic a răspuns:

E normal, nu ai de ce sa iti faci griji. Nimeni nu e perfect simetric. Pana si femeile au un san mai mare si unul mai mic, desi la unele diferenta este mai pronuntata.
Lucreaza-i in mod egal si in timp nu o sa ii mai diferentiezi.

| IngerAlb a răspuns:

Este absolut normal.Si da, se vor egala in timp.

| siliker a răspuns:

Salut. In general mushii niciodata nu se lucreaza uniform. Incearca sa eviti exercitiile la haltera, incearca sa lucrezi mai mult cu gantere de aceeasi greutate. Asta in cazul in care faci sala.

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru siliker):

Daca faci cu bara din inclinat... este exercitiu de baza/masa, daca faci cu gantere este de izolare deci ele trebuiesc combinate.

| EuYoNuT a răspuns:

Tu lucreaza si peste cateva luni cand vor fi numai definire ii vei avea egali.

| Marin_Roberto_1998 a răspuns:

Cred... o sa ai forta laughing sper.

| Ex1TzAndrey a răspuns:

Chestia este ca fiecare om se dezvolta in felul lui.Asa este la corpul tau.Da se vor egala in timpwinking

| gigolo2013 a răspuns:

Stai linistit asa sunt si eu! ....Cu timpul vor fi egali.