| Irimies_Ayana_1995 a întrebat:

De ce nu au voie fetele sa joace football?

Răspuns Câştigător
| gellalbie4ever a răspuns:

Fetele au voie sa joace football, cel/cea care ti-a spus asta a avut o intentie ascunsa:
Daca era fata poate fiindca nu-i place jocul respectiv si nu vroia ca tu sa te joci football si sa te joci cu ea.
Daca era baiat stii bine raspunsul si singura,, baietii sunt rautaciosi"(adica nu le place sa imparta lcruri cu fetele!).
Desi daca e altfel problema atunci nu ma bag in viata ta persoala
Daca era oricine altcineva
ex:parintii(desi de obicei ei nu prea spun lucruri de genul asta), s-au prietenii eventual rudele nu trebuie sa ii asculti si iti dau 2 motive de ce sa nu?
1).Fiindca fetele se pot juca football deoarece exsista echipe speciale de football doar ai vazut si la televizor
s-au mai e si o a-2-a varianta:
Nu trebuie sa ti pese de parerea altora e totusi parerea ta si daca vrei sa te joci jocul respectiv ca sport feminin(nu cu baietii fiindca ei au mai multa forta si crede-ma o sa te trezesti lata pe teren plina ochi de zgarieturi si cu o urma unei mingii pe frunte, vorbesc acum din propria-mi experienta ).
S-au e de amuzament, gen un joc amical e ok din punct de vedere(daca nu sunt si baietii cu voi)nu toti baietii sunt niste gentlemani si te ocolesc cand vad ca mai ai un pic si cazi peste banca de langa careul imaginar!
DECI IN CONCLUZIE EU ZIC SA ITI PASTREZI PROPRIA PARERE SI SA NU LASI PE CEILALTI SA TE INFLUENTEZE!
DAR DESIGUR ASCULTAI CAND CREZI CA AU DREPTATE SI GANDESTE DA 2 ORI INAINTE SA SPUI CEVA DE GENUL:SI MARE CHESTIE DE PARCA EU NU POT SA FIU CA EI?
DESI TOTUSI E IMPORTANT SI PAREREA ALTUIA DIN JURUL TAU DAR NU IN EXCESS...

21 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cine ti-a spus tie asemenea prostie?
Fetele joaca fotbal. Exista campionate europene si mondiale de fotbal feminin, exista echipe de fotbal pentru fete chiar si in Romania. Asa ca esti prost informata.

| alexs99 a răspuns:

Ba au voie să joace, există competiţii de fotbal feminin în întreaga lume, în România existând un campionat, vezi link-ul:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Liga_I_Feminin
La mulţi ani şi un An Nou plin de împliniri!

| ElenaSA a răspuns:

Exista fotbal pentru baieti si fotbal pentru fete. Poate ca nu se joaca fete cu baieti.Dar si fetele joaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce nu scrii tu mai bine în română, adică "fotbal"? yawn

| HaKa93 a răspuns:

Cine a zis ca nu au voie sa joace fotbal te-a mintit. nu este interzis niciunde acest fapt

| TPUuser199 a răspuns:

Cine ti-a spus asta? laughing

| Kamiichu a răspuns:

Fetele pot juca fotbal!

| Biiskrem a răspuns:

Nu le interzice nimeni.

| Irimies_Ayana_1995 explică (pentru Biiskrem):

Ei bine nu ma lasa profu ( i-am cerut ) sa joc.

| an0therkid a răspuns:

Sigur asta e intrebarea care doreai sa o publici?
daca da, atunci poate li se interzice fetelor sportul asta deoarece apare riscul de a primi o mingie in piet si atunci e cam grav, cu toate ca si baietii risca daca nu se feresc

| SweetChild1 a răspuns:

Fetele au voie să joace fotbal. Eu joc foarte mult. Și să știi că băieții sunt mai băgați în seamă când vine vorba de acest joc, deoarece cică fetele sunt mai firave și au sâni. Ce prostie. Deci fetele JOACĂ fotbal.

| WeAreLegion a răspuns:

Unde scrie ca fetele nu au voie sa joace fotbal?

| AttilaDornIsPower a răspuns:

Fetele joaca fotbal....cine ti-a zis ca nu au voie?

| SuzySweet a răspuns:

Nu a zis nimeni ca fetele nu au voie sa joace football, exista echipe speciale pentru fete. Daca te refereai de ce nu pot juca impreuna cu baietii, raspunsul este ca ele nu sunt atat de puternice, si atunci va fi o dezavantajare. Sper ca te-am ajutat!

| Baschetbalistu_Andrei_1996 a răspuns:

Ba au voie, dar acum depinde de personalitatea fetelor, altele nu le place fotbalul altele da, si am vazut ca fetele joaca mai spectaculos decat baietii. deci fetele poate sa joace fotbal nu e nicio sperietura.

| Irimies_Ayana_1995 explică:

Normal ca toata lumea stie ca exista. intrebarea asta am pus-o ca sa-i arat la vara-mea ca este fotbal femilin. Dar totusi dau funda la cel mai complet raspuns happy

| Mugurel33 a răspuns:

Cine a spus ca nu au voe sa joace?big grin

| Catalin2001Ptg a răspuns:

Fetele au voie sa joace fotbal. happy Din cate stiu sunt campionate de fotbal pentru fete si sunt si echipe nationale. happy

| DeliaDragutza238 a răspuns:

Cine spune ca fetele nu joc fotbal? desigur ca nu toate stiu, dar, nu este foarte greu sa inveti...

| LoveToSing a răspuns:

Să ştii că există football feminin!

| Catalin_Prodan_1996 a răspuns:

Cine ti-a zis porcaria asta fetele au voie sa joace fotbal!
Eu sunt la clubul cs somesul apahida si am jucat contra olipia cluj care este o echipa de fete!