| Solix a întrebat:

De ce nu slabesti daca faci abdomene fiind plinut?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca nu asa se slabeste, slabirea rezulta doar din deficit caloric atat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Degeaba faci abdomene daca bagi shaorma

| doctorandus a răspuns:

Pentru ca iti trebuie 10 ore de mountain biking pentru a arde un Big Mac.

| Bondarel99 a răspuns:

E ca si cum ai intreba: de ce nu slabesc daca mananc 2 prajituri in loc de 4?

| siriusblack98 a răspuns:

Pentru ca nu asa functioneaza corpul nostru. Dupa logica asta ''fac abdomene, scade burta'' si eu daca fac flexii cu gantera, imi scade grasimea de pe brate. Ceea ce este total ilogic si neadevarat.Plus ca acum serios vorbind, sunt exercitii pentru muschii abdominali de x10 ori mai eficiente decat clasicele abdomene. Abdomenele sunt bune doar in primele 4-5 saptamani asta cand nu ai mai facut sport niciodata si vrei sa te tii de treaba.Parerea mea.

| Edmonds2342 a răspuns:

Grăsimea nu se elimina selectiv. Trebuie sa lucrezi tot corpul pentru o tonifiere ok

Răspuns utilizator avertizat
| Ana1687 a răspuns:

In mare parte slabesti cu dieta, sportul te ajuta mult mai putin, incearca sa mananci mai sanatos

| B3HappyN0Worry a răspuns:

Buna. Abdomenele te ajuta doar la tonifiere, dar nu si la eliminarea grasimii din zona abdominala. Daca vrei sa slabesti, iti propun sa faci cardio: alergat, bicicleta. Si bineinteles sa mananci sanatos. Bafta.

| Diavolo18 a răspuns:

Slabesti dar putin mai greu. Trebuie sa mananci calculat pentru a slabi. Adica trebuie sa calculezi caloriile pe zic. De exemplu eu mananc 1500 kcal pe zi. Si am reusit sa slabesc fara exercitii si fara sala. Incearca si vei vedea ca vei putea slabi.