Pentru ca se stie ca odata ca slabesti in fat, slabesti si in masa un 30 %. Tot ce se face e sa dai cat mai putina masa la slabire dar nu merge deloc.
Ai pus masa ceva mai mult de ce aveai, s-a inversat putin procentul fat-masa, asta da. Ca nu aveai mai deloc.
Ai zis bine, cei cu sala deja au muschi facuti destui si de acolo o ia in jos cand slabesc prea repede.
Am patit-o eu personal. Desi faceam si forta, dadeam ca prostu la bicla zilnic f tare, si am simtit dupa o luna cum se micsorase masa! Nu vb din citite.
Dar mi-a zis si ala de la sala "nu merge si una si alta, potoleste-te sa faci cardio in disperare".
Da, pai aia e. Se stie cam de catre toti. Chiar poti creste in greutate, daca e din masa, e f bine, poti avea si peste greutatea normala.
Daca scade fatu, cresc muschii, dar over all sa te mentii in greutate sau da urci, ca altfel e clar ca scad amandoua.
De aia aia f slabi ectomorfi pun f greu masa! Tocmai de aia, ca nu pot creste in greutate ca nu pot manca mai mult, nu ca nu se ingrasa oricat ar manca, cum zic multi aberanti.