La mine e mai interesant. Dimineata am peste 2 m, seara sub 2, ca sunt inalt cresc-descresc cu 2 cm.
Nu iti mai zic de ce, ai aflat deja.
Viata e degeaba cand nu faci nimic cu ea. Eu o consider un banchet, din care toti sunt invitati sa se infrupte. Unii o fac din plin, altii prea putin. Oridecare ai fi, ea iti ofera o multitudine de posibilitati, trebuie doar sa deschizi ochii sa le vezi, ca nu cumva la. bătrînețe sa zici cand le vei vedea facute de altii ca si tu puteai sa le faci.
Usurel, nepoate, intotdeauna dimineata esti mai inalt cu 1-2 cm, pentru ca se relaxeaza corpul, fiind in pozitia culcat in pat. Pe timpul zilei vertebrele coloanei se mai taseaza. Daca iti faci probleme doar din atat, e clar ca esti mic si trebuie sa te mai maturizezi.
De la cum vorbești se vede ca încă ai 16 ani, ar fi și timpul să începi să te maturizezi și să nu te mai gândești la prostii și la toate felurile de "probleme". Te tot contrazici singur, noi îți dăm răspunsuri adecvate și tu tot continui să ne contrazici.
Dacă tot crezi ca ai dreptate tu la ce ai mai pus întrebarea dacă nu stai să ne asculți?
În plus ai încă 16 ani, de unde știi tu ca creșterea ta deja s-a finalizat? Asta doar medicul de familie prin o radiografie poate să știe dacă s-a finalizat sau nu...
În fine, îți doresc multă sănătate și numai bine!
Posibil să ajungi cât tatal tău.
Unde arată ca poți să mai crești în înălțime? Oriunde.
Bărbații cresc până la aproximativ 20-21 de ani, sunt cazuri foarte rare când crești și până la 22-24.
Nu ai facut nimic gresit. Este doar ce simti tu.
Eu pot sa-mi variez inaltimea sau lungimea bratelor cu peste 5cm in decurs de un minut.
Oare ce inaltime am in realitate, cum sa ma masor?
Wow. Just wow. I think you might be on something...
Serios, inaltimea scade de dimineata pana seara cu aprox 1%
But I fell ya, life sucks...
Macar ai 1, 73 seara, eu n-am decat 1, 65 dimineata si am 16 ani...
Totul ține de o postură corectă.
Dimineață este clar ca toată lumea este mai înaltă cu acei 1-2 centimetri, iar dacă îți variază înălțimea des singura opțiune este ca ai o postură greșită, de asta tot măsuri diferit de fiecare dată.
E de la postură, fa exerciții de stretching pentru a îți îndrepta coloana cât mai mult, pune-ți o carte în cap și mergi cu ea în cap 20-30 de minute în fiecare zi. Amintește-ți mereu să menții capul și spatele cât mai drept posibil. Nu are treabă greutatea și mușchii cu înălțimea, de unde ai scos-o și pe asta?
N-ai cum să scazi în înălțime, asta se întămplă doar atunci când ai depășit vârsta de 40 de ani, după aceea vârstă odată la 10 ani, o să pierzi câte 1/2 centimetri.
Cel mai probabil este o împresie de a ta, sau ai început să te cocoșezi. Consultă un medic în cazul în care situația se agravează.
Ar fii timpul să începi și un sport, rău nu ți-ar face, înotul este perfect pentru tine.
Nu mai stiu exact explicatie, dar ii ceva cu coloana, dimineata dupa 8 ore de somn este mai relaxata, iar seara dupa o zi intreaga acesta este presata, acolo is cei 2 cm.
Toata lumea e mai inalta dimineata, apoi depinde si de postura sau de cat de incordat esti. De exemplu dupa ce faci sport am observat ca esti mai inalt, pentru ca spatele e mai drept.
In ceea ce priveste viata, da, nu are sens, trebuie sa ii dai tu un sens, la sfarsit toata lumea moare, asa ca poti foarte bine sa faci ceva care sa conteze, sa schimbi ceva in lume, sa iti asumi riscuri, asa cum poti sa nu faci nimic. La final oricum nu conteaza.
Doar ca n-am inteles ce legatura are cu inaltimea.
Înălțimea variază în timpul zilei și poți creste/scădea în înălțime dacă faci niște exerciții anume sau în funcție de alimentația ta!
Înălţimea corpului nostru variază de-a lungul zilei. În timpul mersului, alergatului şi al altor activităţi în care stăm în poziţie verticală, cu contribuţia gravitaţiei, cartilajele dintre vertebrele coloanei vertebrale se comprimă, fapt care ne „îndeasă" corpul. Cu alte cuvinte, spre finalul zilei devenim mai scunzi, ceea ce este absolut normal. Plus că la 16 ani esti in creștere până la 18 ani dacă ești baiat, e normal. Trăiește ti viata si nu mai sta cu ruleta in mana toata ziua, cine te place, o face asa cum esti bro.
ioneldan întreabă: