Arnold Schwarzenegger a fost mister Univers
a fost printre primele poze pe care le-am vazut vreodata cu oameni INCREDIBIL DE MUSCHIULOSI
si a ajuns guvernatorul Californiei
crezi ca aia ar fi votat un prost?!?
asta NU e fake
http://timothykurek.com/......ilding.jpg
chestia e pur si simplu doar un cliseu, la fel ca despre blonde de exemplu
Să zicem că făcând prea mult timp sală și mușchi nu mai rămâne timp de alte activități să le zicem intelectuale.
Nu e obligatoriu.
Vorba aia se refela mai mult la "nu e suficient sa ai muschii si sa fi frumos la exterior daca nu ai creier" ceia ce este adevarat deoarece multi cred ca muschii compenseaza.Dar asta nu inseamna ca oricine are muschi e prost.
Pai si de uunde pana unde expresia asta?
Ti-am explicat, au fost multi ce au facut muschii ca sa compenseze lipsa creierului ceia ce nu o sa poata sa fie niciodata.Si atunci s-a scos expresia.
Mai explicit decat am scris in primul comentariu nu am cum sa iti spun.
Pentru ca multi se axeaza doar pe un obiectiv (asta cred multi, nu eu), iar cum prima impresie este decisiva apar si pareri, cele mai multe rele.
Probabil expresia a aparut de la un intelectual, posibil "non-muschiulos" care folosea acest pretext pentru a-i pune intr-o lumina proasta, ca de... daca ai muschi, te bazezi doar pe ei si cu ei devii "rege" (posibil sa nu ma fi exprimat corect).
Insa probabil pretextul a fost dat dupa un caz real iar de acolo s-a raspandit.
Oamenii sunt invidiosi, ei vor sa spuna ca au minte, datorita faptului ca nu au muschi, fara alta demonstratie. Este exact invers, o forma fizica buna te ajuta sa gandesti.
Sunt si cateva specimene din astea ce-i drept. Marea majoritate fiind din rândul țiganilor, asa zisi interlopi care-si injectează fel si fel de substanțe pentru brate mari si cam atat, de picioare uita, iar restul se compensează cu grasimea corporală (foarte generoasă de altfel). În rest, multa invidie as zice?
Doar tiganii? Si jandarmii folosesc, de de abia ridicã un bãt si ei sunt Cât dulapul, asta e si mai mare prostie.
Nu stiu frate-miu, cât dulapul n-am văzut, alea-s interzise, nu cred. Poate acu vreo 10 ani sau mai bine cu Napsoimu-n farmacie. Mai sunt si ursuleti de oameni.
După mine cred ca înseamnă că dacă nu ai minte, dar ai mușchi, muncești cu trupul, nu cu mintea. Însă dacă ai minte nu e nevoie de mușchi.
Păi cred că cei care spun asta încearcă doar să compenseze faptul că ei " sunt mai deștepți ". Dacă te ocupi mai mult cu sportul și nu dai atenție învățăturii nu semnifică că ești prost - e alegerea ta în ceea ce să faci și cum să îți construiești viitorul. Părerile altora nu ar trebuie să te încurce.