Ca sa aiba sansa de a se oferi unor barbati straight intr-o postura cat mai feminina, s-ar castra singuri cu ciobul, asa ca sa-si smulga parul de pe picioare li se pare o joaca.
Pentru ca aia fiind straight, trebuie sa ii ajuti sa creada ca e ca si cum ar face-o cu o femeie. Dar de ce tocmai unor straight? In totalitate, nu stiu nici eu de ce un numar notabil de gay (nu vreau sa risc sa spun cam cati; greu de apreciat) incearca sa agate barbati straight. Dar unele motive le stiu. Au cam epuizat cercul de gay pe care ii cunosc. Iar barbatii straight li se par mai... barbati.
Nu. Cine a zis asta? Sub nici o forma. Dar sunt gay-ii atrasi de barbati? Sunt. Vor sa aiba relatii cu ei? Vor. Si observam ca relatiile gay-lor sunt de cele mai multe ori scurte si furtunoase, asa ca daca se termina una normal ca gay-ul cauta alta, asa ca au relatii cu multi. Asta m-ar mira sa nu o fi observat.
Ori s-au nascut cu putin par pe picioare, fiind si blonzi si nefiind o mare problema ( cel brunet se vede mai intens ) ori se epileaza, rad, etc.
De ce blonzii nu prea au par?
Nu ca nu au dar nu se vede asa bine eu am barba si mustata blonda!
Ahhhh e sexy?
Se vede mai greu, si eu sunt blond si abia daca se vede ca am par pe picioare si nu m-am epilat niciodata
Nu am zis ca nu au, am zis ca nu se vede cum se vede la cei bruneti, de aia am si explicat in paranteza aia.
Dar parul de pe picioare e negru
Poate îl îndepărteza cu ceva sau sunt blonzi si nu se vede prea tare.La bruneti se vede ca la gorile.
Sunt unii barbati care se si rad pe picioare in ziua de azi.
Blonzii au par dar este blond si este mai greu de vazut, am vazut ca ai intrebat mai sus. Dar din cate stiu eu parul de pe picioare este negru fie ca esti saten, brunet sau blond. Eu am parul blond pe maini dar pe picioare este negru. Daca vrei sa nu se mai vada il poti rade. Fie cu bicul fie cu ceara depilatoare.