Pentru că așa este domnule
Nu si pentru oamenii care traiesc in secolul 21.
Barba e la moda acum, iar printre purtatori, sunt multi care ascund chipuri urate sau foarte copilaresti. Barba ii ajuta sa aiba un aspect foarte masculin.
Dar nu cred ca stii ce e o barba neingrijita. Nu e ceea ce vezi pe strada, alea sunt tunse. Barba neingrijita se intinde de pe gat pana sub ochi, cu forma ciudata, si perciunii jumatate barba, jumatate par. Cei care iti tin barba, o tund zilnic, o si rad pe margini.
De cand e asta ca daca iti lasi barba si mustata inseamna ca esti neingrijit? Ce conceptii cretine...
Nu domne' sa stea neingrijit să ii crească păr și la c*aie
De ce unele femei sunt băieți de treabă? De ce judecăm pe toată lumea? Nu ar fi mai simplu să ne pese de bârna din ochiul nostru?
Nu este adevarat, doar pentru ca au barba si parul mare nu inseamna neaparat ca sunt neingrijiti, sau poate te referi la cei care nu au parul aranjat si barba prea mare, probabil sunt in depresive si iti dai seama ca nu mai au chef de nimic.
Parul lipsa din cap inseamna experienta, iti zic eu, parul prost paraseste capul destept. Legat strict de intrebarea ta, nu toti baietii sunt metrosexuali ceea ce nu e lucru rau, inseamna ca nu ne-am pizdificat de tot.
In general barba aia presupune mult mai multă îngrijire decât dacă nu ar avea-o
Salut,nu poti spune ca sunt neingrijiti. daca iti lasi barba este un semn ca vrei sa impresionezi fetele sa pari mai matur sau pur si simplu te simiti bine cu ea eu unul ma barbieresec odata pe saptamana numai Duminica si ce sunt neingrijit?
E moda in voga.De asta unii stau nebarbieriti chiar daca nu le sta bine.
CORE55 întreabă: