| RealKing01 a întrebat:

De ce unii bărbați nu au grijă de ei gen iși lasă barbă si mustață, sau cum sunt unii fotbaliști care nu se bărbieresc, pentru ei părul inseamnă experiență?

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ideea gresita ca daca ai barba esti neîngrijit?

| RealKing01 explică (pentru suntserios):

Pentru că așa este domnule

| suntserios a răspuns (pentru RealKing01):

Nu si pentru oamenii care traiesc in secolul 21.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Barba e la moda acum, iar printre purtatori, sunt multi care ascund chipuri urate sau foarte copilaresti. Barba ii ajuta sa aiba un aspect foarte masculin.
Dar nu cred ca stii ce e o barba neingrijita. Nu e ceea ce vezi pe strada, alea sunt tunse. Barba neingrijita se intinde de pe gat pana sub ochi, cu forma ciudata, si perciunii jumatate barba, jumatate par. Cei care iti tin barba, o tund zilnic, o si rad pe margini.

| Cosmin86 a răspuns:

Troll.

| Drimmero a răspuns:

De cand e asta ca daca iti lasi barba si mustata inseamna ca esti neingrijit? Ce conceptii cretine...

| RealKing01 explică (pentru Drimmero):

Nu domne' sa stea neingrijit să ii crească păr și la c*aie laughing

| Frank51 a răspuns:

De ce unele femei sunt băieți de treabă? De ce judecăm pe toată lumea? Nu ar fi mai simplu să ne pese de bârna din ochiul nostru?

| Lukasssz a răspuns:

Nu este adevarat, doar pentru ca au barba si parul mare nu inseamna neaparat ca sunt neingrijiti, sau poate te referi la cei care nu au parul aranjat si barba prea mare, probabil sunt in depresive si iti dai seama ca nu mai au chef de nimic.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Parul lipsa din cap inseamna experienta, iti zic eu, parul prost paraseste capul destept. Legat strict de intrebarea ta, nu toti baietii sunt metrosexuali ceea ce nu e lucru rau, inseamna ca nu ne-am pizdificat de tot.

Răspuns utilizator avertizat
| dinaprilie a răspuns:

Maciomanie

| AnastasiaK a răspuns:

In general barba aia presupune mult mai multă îngrijire decât dacă nu ar avea-o laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barba face parte din aspectul lui, e poate mai ingrijit decat unul ras...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca ar fi vorba de Jason Momoa tot un neingrijit ar fi si asta?
Dar de popi ce sa mai spunem?

| AnOnImuSS1 a răspuns:

Salut,nu poti spune ca sunt neingrijiti. daca iti lasi barba este un semn ca vrei sa impresionezi fetele sa pari mai matur sau pur si simplu te simiti bine cu ea happy eu unul ma barbieresec odata pe saptamana numai Duminica laughing si ce sunt neingrijit?

| Lilianaleyla89 a răspuns:

E moda in voga.De asta unii stau nebarbieriti chiar daca nu le sta bine.