| vladdd16 a întrebat:

De cine a fost vina ca nu ne-am clasificat la euro?
-Jucatori
-Piturca
-R.Lucescu

Eu cred ca a fost vina lui lucescu pentru ca a pierdut puncte cu albania si cu belarus echipe inferioare.Luxemburg chiar a castigat cu albania noi am facut egal acasa sad

3 răspunsuri:
| Kangaroo a răspuns:

Razvan Lucescu (desi sun fan Rapid) are mare parte din vina daca nu pierdeam 4 puncte cu Albania (in ultimul minut printr-un gol stupid) si cu Belarus (un joc in care nu am jucat nimica un meci foarte plictisitor) astea fiind toamna trecuta si daca stiam sa conservam avansul luat la Zenica cu Bosnia, fara ca ei sa fi rasturnat scorul sau cel putin sa fii scos o remiza acum vb despre altceva aicea.Razvan a gresit facand selectia uneori la adus pe Florescu si unii jucatorii care nu au ce cauta la echipa nationala e vina lor pentru ca nu au valoare de echipa nationala insa selectioneru ia chemat. Doar 3-0 din meciul cu Bosnia ramane din mandatul lui Razvan Lucescu la nationala cel putin a plecat cu fruntea cu sus a capatat experienta si va revenii peste anii buni cand considera ca va fi pregatit sa faca treaba Piturca cine vina sa aiba? a scos 4 puncte din 6 dintr-o dubla cu Luxemburg (o victorie obligatorie) si cu Franta unde ne-am prezentat admirabil dupa parera mea am fost peste ei si cu mult noroc puteam castiga victoria, de aici se va forma o noua nationala (Chivu si Mutu au apus de mult doar Euro 2008) Torje, Chiriches, Matel si cu altii vor construi o noua nationala capabila de performante mai marii. La cum a aratat Romania ieri seara inclin sa cred ca suntem pe drumul cel bun si privesc cu mult optimism campania de calificare pentru Mondialul din 2014 pentru ca Luxemburg are sanse de 1% sa remizeze cu Bosnia. Pentru a mai avea ceva sanse insa nimic nu e imposibil de nu ii bateau pe Belarus straight face mai aveam sanse la baraj

| Daygum a răspuns:

E clar vina lui R. Lucescu.

| RANGE a răspuns:

Pai mai mult de atat nu se putea e bine ca nu ne-am luat-o pe coaja,ai vazut bine cum joaca franta sunt peste noi cu mult, vina nu o poarta nimeni decat jucatorii, au salarii de zecii de mii de euro acolo unde sunt si nu isi dau interesul