Nu ai cum sa le faci mai mici, cel mult mai mari. Inteleg ca ai facut sport si probabil ai masa musculara peste medie, greutatea ta este normala acum iar daca esti OK de la brau in sus e clar ca nu ai exces de grasime mai ales ca esti baiat si baietii pun grasimea in principal pe burta si in general in partea superioara a corpului. Asta e conformatia si musculatura ta, incearca sa te obisnuiesti cu ea, e mult mai inestetic sa ai picioarele subtiri ca niste bete si sa fii "mare" in partea de sus.
Cred ca daca mai scazi body fat-ul ai sa te mai definesti si la picioare, eu cand ma definesc prima oara ma trag la fata si la picioare
Probabil ai si muschi la picioare, ceea ce nu-i rau pentru un baiat sau poate este din cauza ca ai oasele groase(iti dai seama daca ai glezna groasa). Nu stiu exact un tip de exercitiu pe care sa-l faci..cauta pe Youtube exercitii pentru subtiat picioarele si vei avea f multe optiuni
Inotul, pedalatul la bicicleta medicinala, sarituri la coarda, dar depinde si de tipul somatic.