Cantar de bucatarie? din cate suplimente am luat eu (sunt multe) scria pe cutie X numar de cupe (y nr de grame) si cam aia era. cupa mare are serios mass (zici ca e cupa cu care pui detergentul in masina de spalat). deci daca acolo zice 3 cupe/portie, si portia 100 g, inseamna ca acea cupa are 33g.
Daca iti arat cupa de la GFX-8... cupa de pui detergent e mica pe langa ea, serios O sa-mi iau un cantar de bucatarie in 2-3 zile, si o sa anunt dupa cat are; 33g nu are oricum, e mult prea mare
Ai fi surprins. daca ar fi cum zici tu, nu crezi ca s-ar plange o droaie de oameni pentru ca au depasit doza zilnica din supliment? are si ala efecte adverse la supradoza
La sala mi-a aratat antrenorul cupa cu care pune el (tot GFX-8), si pot spune ca e mult mai mica decat a mea. Pana la urma nu am decat varianta sa-mi iau un cantar de bucatarie si sa pun fix 100g, cat scrie pe ambalaj
Eh, pentru 50 lei cat costa un cantar, utilitate ii gasesti in bucatarie. fie ca iti masori gramele de pui mancate, ceva tot faci cu el
Mi-am luat cantar de bucatarie si am cantarit cupa plina... Avea 50 grame . Daca as fi facut cum scria pe ambalaj as fi luat 150g in loc de 100 g la portie
Ciudat...nesimtiti astia
E gainer frate, la ce te astepti . iei doza recomandata, jumate cand te trezesti jumate dupa antrenament si gata. borcanu ala de 3 kg e f mic pentru un gainer, ar trebuie sa te ajunga 3 sapt daca nu ma insel
Pai pe cupa poate sa fie cat de mare vrea ea dar pui cat iti cere! Bafta! funda?