Poti sa faci sport la orice varsta.La sala poti sa faci mai multe lucruri :fitness,bodybuilding/forta,aerobic,gimnastica, sauna, spinning, kangooo jumps, dansuri etc.La forta de la 16 ani in sus, la restul poti sa mergi oricand Sunt multe moduri de a face sport si cu si fara sala.Bafta!
S-ar zice ca de la 18 ani ca cica ramai scund sau nu-s ce dar eu m-am dus de la 14 si nu am nici o problema
Dar eu iti recomand sa faci sex, daca cumva ai trecut de 18 ani, pentru ca pe femei sexul le intinereste, dar sa nu iti dai drumul.
Nu prea conteaza chiar foarte mult varsta ci conteaza cum te antrenezi
de exemplu daca ridici un obiect mai greu poate sa ti se taseze coloana si nu o sa mai cresti
nu e bine sa faci antrenamente cu greutati deasupra capului pana la 18-20 ani, dar daca te duci la sala si o iei usor cu greutati mici si fara prea mult efort o sa fie totul bine
E bine sa incepi de la o varsta mai accesibila depinde de multe dar de obicei la Fete 18 ani si la baieti 16 ani.
De la 18 ani, deoarece daca incepi de la varsta frageda se taseaza coloana si incetineste cresterea si dezvoltarea oaselor (ramai mai mica de inaltime) sper ca am fost de ajutor :*
Normal e recomandat de la vreo 14 ani pentru ca atunci corpul este mai dezvoltat
Jean_Alex_1996 întreabă:
nicusor123 întreabă: