Nu se face hernie.
exista o posibilitate sa te ranesti la coloana daca faci genuflexiuni cu o greutate foarte mare
Dar ca sa slabesti trebuie sa iei mai putine calorii decat consumi asta e regula de baza, poti face cardio pana mori si tot nu slabesti.
Cardio va ajuta sa arzi mai multe calorii dar atata timp cat esti pe plus nu vei slabi.
Iar ca exercitii cardio, parerea mea ca cele mai bune sunt : saritul coardei si sprinturile
Nu faci hernie de la asa ceva, faci hernie numai daca ridici o greutate foarte mare de jos... si daca nu iei pauze.
Salut.Nu ti se intampla nimic. Fa linistit sport. Ai sa faci un corp frumos daca faci aceste exercitii. Spor la sport
Hernia inseamna sa se rupa stratul /invelisul intestinelor.mai e si hernia de disc,la coloana. Ambele se fac atunci cand se ridica un obiect de peste, sa zicem, 40kg, brusc.brusc adica.hap si gata! spitalul
De la cele trei tipuri de exercitii nu faci hernie. si eu am facut si nu am nimic. Dar daca faci prea multe, capeti o buna febra musculara. Asa ca incearca sa nu exagerezi.