| Matyezda a întrebat:

De unde pot sa imi cumpar o cursiera cu cadru de 62 sau 63 sub 3000 de lei?

Răspuns Câştigător
| JicaContra a răspuns:

Vanzarile online SI curierii functioneaza binemercic, chiar au mult mai mult de lucru
in plina pandemie am trimis prin curier trotineta electrica, care nu mergea cum trebuie inapoi la vanzator si mi-au trimis alta, tot prin curier
iar legea ii sustine sus si tare, din cauza ca asta e o solutie sa tina populatia in casa si sa alerge numai curierii

https://www.emag.ro/search/biciclete/cursiera/c

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Momentan nicaieri!
Cand se va ridica interdictia si izolarea, se vor deschide magazinele si atunci vei vedea, unde gasesti prin orasul tau, pe la piata locala sau pe la prieteni.

| DuckDodgers0 a răspuns (pentru Violleta2022):

Poate comanda pe net

| Violleta2022 a răspuns (pentru DuckDodgers0):

In caz de nu stiai, vanzarile pe net functioneaza acum in proportie de 5% fiindca depozitele si magazinele sunt inchise si nu-si permit sa treaca peste lege, si sa cheme oamenii la munca.
Apoi, nici privat nu-i normal sa cumperi acum, fiindca nu merita sa te expui pe tine si toata familia ta, la o contaminare cu un virus mortal/

| DuckDodgers0 a răspuns (pentru Violleta2022):

Vanzarile online functiuneaza in continuare eu de 3 sapt tot cimand de pe net si nu am avut probleme, si am comandat de pe siteuri diferite

| Violleta2022 a răspuns (pentru DuckDodgers0):

Tu ai fost un norocos, dar restul lumii, nu prea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru JicaContra):

Nici nu ma mir de altfel, doar este Romania, unde totul se face fara creier...
Noi am fost anuntati in Australia ca posta australiana va functiona 1 data pe sapatmana (se refera la curieri si postasi) ca sa elimine si sa dimnueze sansele de contaminare.
Oamenii sunt sfatuiti sa gateasca in casa, sa nu comande mancare online, ca intra in contact cu cel care aduce mancarea samd.
Cata diferenta intre judecatile a doua tari, una avand doar 60 de morti in 3 luni de zile (Australia), alta peste 330, in doar 1 luna.

Da fratilor, iesiti si cumparati, nu va abtineti ca nu va prinde taman pe voi virusul asta, ca oricum va credeti invincibili... si nu veti crede, pana nu va moare cineva din familie.
Bicicleta aia poate sa maia stepte cateva luni, ca oricum nu o poti calarii nicaieri, acum, cand esti izolat in casa.

| JicaContra a răspuns (pentru Violleta2022):

Vanzarile online SI curierii functioneaza binemercic, chiar au mult mai mult de lucru
in plina pandemie am trimis prin curier trotineta electrica, care nu mergea cum trebuie inapoi la vanzator si mi-au trimis alta, tot prin curier
iar legea ii sustine sus si tare, din cauza ca asta e o solutie sa tina populatia in casa si sa alerge numai curierii

https://www.emag.ro/search/biciclete/cursiera/c