| MariaDinBihor a întrebat:

Deci am 17 ani si am 68 de kg am 1, 65 in inaltime si sunt cam pufoasa. Ideea e ca mi-as dori sa slabesc repede de aceste kg in plus, m-am nascut cu 6, 400kg nu-i gluma, am fost mai grasuta de mica, ma intreb ce pot face sa slabesc repede. De fel sunt o persona sedentara care nu maninca mult 1 data sau cel mult de 2 ori pe zi, imi place sa maninc doar: oua, cascaval, salate, pui, paste si senvisuri, e cam ce mananc eu mai mereu, cum as putea sa slabesc repede?

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Nu exista "slabesc repede". Exista "slabesc repede si ma ingras dublu".

E o CRETINITATE sa slabesti repede, trebuie sa slabesti controlat, sa devina un stil de viata.

Practici vreun sport?

| AlexSalling a răspuns:

Nu este bine sa mananci doar o data sau de 2 ori pe zi, cel putin de 3 ori. Din toate cele pe care le-ai enumerat, po-ti manca salate si pui, zero cascaval, sandwich-uri, paste, oua, poate mai si o omleta, daca iti plac crenvustii sunt cei mai buni. Nu esti foarte inalta, dar poti da jos 13 kilograme in 5 luni, dar nu slabi mai mult la inaltimea pe care o ai tu. Slabirea rapida te va face sa te ingrasi din nou. Si eu am slabit de anul trecut pana acum 35 de kilograme si ma simt diferit in totalitate, am reusit cu o dieta ce m-a costat 11 dolari, dar a meritat. Deci, ti-am spus, crenvusti, salate, si pui dar doar facut la gratar, te vor ajuta sa slabesti. Asta da, nu cantitati enorme, cat pumnul 3 mese pe zi. Bafta draga mea.

| HadesSs a răspuns (pentru AlexSalling):

Furi curent tare, cum sa recomanzi crenvusti, ai idee din ce sunt facuti? E cel mai penal mezel, fara calitati nutritionale.