| sweetys a întrebat:

Deci am o prietena care merge la sala de 3 saptamani si nu a slabit nici macar 500 g, si pe langa asta se umfla, este vizibil dar nu imi dau seama daca i se dezvolta muschii sau e de la altceva. Ea lucreaza mai mult pe cardio. 1. De ce nu slabeste? 2. Care e faza cu umflatul.
Sa raspunda cine are ceva serios de zis si in legatura cu subiectul.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce legatura are sportul cu slabitul? sportul e una slabirea e altceva, baza slabiri este alimentatia 80% iar restul miscarea, degeaba faci sport si bagi in tine 3000, 4000 de calorii, oamenii in ziua de azi manca foarte mult, nu ne dam seama cat de mult mancam, 500 de calorii este o punga de pufuleti de exemplu

| AnastasiaK a răspuns:

1. Slabirea sr realizeaza prin deficit caloric. Nu conteaza cat mergi la sala, daca nu esti in deficit nu slabesti. Simplu!

2. In mod clar nu i se dezvolta masa musculara dupa doar 3 saptamani, insa nu pot sa-mi dau seama la ce te referi prin "umflat" happy

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Chiar daca face sport, trebuie sa aiba si o alimetatie ok. Degeaba merge ea la sala si trage acolo sa moara si cand ajunge acasa o asteapta mititeii si friptura.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexElektro1987 a răspuns:

In primul rand in 3 saptamani nu poti face minuni. Degeaba face cardio daca dupa ce pleaca de la sala mananca o cantitate mult mai mare de calorii decat a "ars" prin cardio. Iar prin cardio poti sa iti dezvolti masa musculara mai repede dar doar daca faci si exercitii pentru masa musculara, iar de la cardio slabesti doar prin anumite exercitii si daca este foarte bine gandit acel antrenament de cardio, dar daca face niste exercitii pe care le-a vazut pe internet si i se pare ca sunt bune, s-ar putea ca in afara de timp si bani pierduti aiurea sa se ingrase mai rau ca inainte. Mai asteapta un timp, daca dupa vreo 3-4 luni nici nu slabeste si se vede ca dupa atata timp arata la fel ca la inceput sau chiar mai rau inseamna ca unul din lucrurile de mai sus nu le respecta sau poate, chiar pe toate.

| ElSueno a răspuns:

Following

| costinsilviu89 a răspuns:

De accord cu cei de sus, la sala nu slăbești ci renunțând la anumite alimente, pâine, zahar (orice conține zahăr), consuma mâncăruri neprocesate, cele procesate sunt absorbite de corp că un burete.