Unul bun si destul de sanatos este KARATE-DO TRADITIONAL l-am practicat 3 ani si mi-a fos foarte de folos. Dar din pacate colectivul nu a fost prea unit si sa desformat echipa.( mult conteaza colectivul cu care te ocupi cit e de serios). Fiind putin mai departe de alte sali de KARATE -DO, am inceput sa ma antrenez singur nu numai cu tehnica de karate dar totul miscare, miscare, miscare caci si eu invatam si apoi lucram dar timp oricum imi gaseam, (exemplu chiar si la ora 22.00, 23.00 fugeam cite 4km indiferent vara iarna -20 pina la -30 grade). Conkluzia daca ai dorinta totul se poate face...
Precizez ca am facut kempo/kickbox si faceam antrenamente dimineata si seara cate 2 ore. Mie unu mi se parea foarte ok, nici decum greu.
Fratele meu face kickboxing de la ora 19:00 la 20:00 in fiecare zi de luni pana vineri.Mi-a spus ca acest sport e foarte greu.Costul este de 60 de lei pe luna. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu
As putea sa te ajut eu prtacti kempo un fel de k1 programul este 10 11:30 acum nu stiu cat de mult te-am ajutat
Cipi1212 întreabă: