anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, buna TPU! Chiar daca F.C.Barcelona a pierdut in fata lui Chelsea, cine tine cu ea? :X :X Credeti ca ar fi meritat sa castige semifinala?

21 răspunsuri:
| sAmAsxdzasad a răspuns:

Se vede ca esti paralela cu fotbalu dupa intrebarea ta cu :X:X barca ajunge in fata porti da n-are cu cine sa dea chelsea profita de orice greseala si nu nu ar fi mertiat abravomici a bagat 4 miliarde de euro in chelsea barcelona are jucatori de la academie deci barca e mai mult pe profit si plus ca chelsea are 100 de ani cand ei jucau fotbal noi nu stiam ce e o minge

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru sAmAsxdzasad):

Lol, eu paralela cu fotbalul? Daca tu ai urmatii fotbalul din liga Spaniei ai TACEA. Si pun ce vreau, nu te-a pus nimeni sa raspunzi la intrebare happy A bagat 4 miliarde si nu se vede absolut nimic, s-a vazut o data la nu stiu cati ani oh go on Stand in poarta si fara a trece de marginea terenului rolling on the floor [asemanator cu Madrid in aceste momente] happy

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru sAmAsxdzasad):

PS: am pus :X:X pentru ca imi place echipa happy

| rutanklan a răspuns:

In the words of the greatest man that ever lived. Nein! Nein! Nein! Nein!

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru rutanklan):

Lol? Poti raspunde la intrebare? Sau faci misto?

| rutanklan a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Pai ala de sus ce crezi ca e?

Deci nu ma lua la misto, ca nu vreau sa ma cert cu tine, bun?! Am spus sa raspunzi : Barcelona SAU Chelsea. Asa greu e?

| rutanklan a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Chiar daca F.C.Barcelona a pierdut in fata lui Chelsea, cine tine cu ea? :X :X Credeti ca ar fi meritat sa castige semifinala? e intrebarea ta. Inteleg de aici. Ca te refereai la Barca cand ai intrebat daca ar fi meritat sa castige seminifinala. Si eu am zis NEIN! NEIN! NEIN!

Lol. N-are rost. Kiddo``s

| Mihay95 a răspuns:

Mah Barcelona practica cel mai frumos fotbal si cu siguranta va fi numita cea mai buna echipa din toate timpurile totusi de la infrangerea cu Real Madrid trebuiau sa isi puna un semn de intrebare, eu unul m-am cam saturat de jocul lor in pase adica imi place dar paseaza pana baga mingea in plasa si cam toate echipele s-au prins de chestia asta. S-a vazut si in seara asta ca Barcelona nu are un atacant adevarat(David Villa accidentat nu se pune) adica totusi iti trebuie un atacant 100% in fata porti unul cu sange rece daca inteleg deci inca un minus, dar cel mai important minus mi se pare ca Barcelona NU STIE sau NU VREA sa suteze din afara careului si intr-o partida cu Chelsea care ii asteapta in careul mic tocmai stiind acest lucru nu au mai reusit acele pase filtrante.
Sincer consider ca desi Barcelona a jucat mai mult fotbal echipa care merita sa ajunga in finala e Chelsea pentru ca fotbalul insemna si daruire, tactica, intligenta si putin noroc.

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru Mihay95):

Mai bine zis nu vrea. Are jucatori buni, si da, tot pase pase, intra incet, si cand e momentul de dat la poarte. S H I T. Asta a facut in ultimul timp. Iar, nu poti compara, un meci normal, cu unul unde au stat caii aia de 2 metrii toti in careu ca sa apere poarta, asta nu e fotbal. A jucat fotbal, dar pacat ca golurile sunt baza. Sa nu uitam ca Barça a avut 3 goluri clare. Nesansa? DA. Chelsea a dat goluri, a avut posesie 20%, si? a mers in finala. Da. Noroc n-a avut Barcelona, nici acum, nici cu Madrid.
PS: David Villa e accidentat, dar si are neintelegeri cu echipa si antrenor, va fi plasat curand la alta echipa... In fine, n-a avut tehnica, tot aceeasi tot aceeasi + aia in 10 jucatori in careu everytime

Si fara MAH. Te respect, RESPECTA!

| Mihay95 a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Toate echipele care joaca cu Barcelona se apara e singura lor sansa, dar dupa parerea mea daca Barcelona ar trage la poarta de la distanta le-ar face sa iasa din careu si sa faca presing si astel ar putea reveni la tiki-taka:d
Cred ca daca ar fi aplicat chestia asta Barcelona sarbatoarea calificarea in finala in seara asta ca totusi s-a vazut din avion ca a fost mai buna, dar prea au exagerat cu pasele acolo... exact ceea ce vroiau Chelsea sa faca au facut.

| Mihay95 a răspuns (pentru Mihay95):

Scuze faza cu Mah obisnuit sa vb despre fotbal numai cu baietilaughing se mai intamplahappy

Da, si si cu madrid au facut la fel, de aia au pierdut. In fine, nu intotdeauna castiga cea mai buna echipa din lume. PS : http://www.youtube.com/watch?v=W6H0guKCqJw socant.

N-are nimic happy

Bine ca nu a patit ceva mai grav sincer si eu m-am speriat cand am vazut cum i-a facut capul dupa impact

Da, sa stii. Si mai ales ca nu reactiona, a ramas inconstient cateva secunde. Am ramas blocata. Oricum a fost gata...

F.C.B e la ora actuala cea mai buna echipa din lume. Asta e suficient laughing)))))))))

Eu zic ca normal cei de la UEFA ar trebui sa o proclame cea mai buna echipa din lume cel putin pana in prezent nimeni nu a mai reusit sa joace fotbal asa cum joaca ei si sincer ar merita titlu acesta.(sper ca ideea celor de la Uefa sa nu se fi schimbat dupa meciul din seara astasad )

Asa e. (Si eu sper la fel, pentru ca nu intotdeauna castiga echipa cea mai buna din lume. Au fii putut avea si ei o zii proasta, fiindca meciul sa rezumat la pase dar la nimic mai mult, si la nesansa...)