| anamaria82726 a întrebat:

Deci eu vreau sa joc handball si am 15. N am mai jucat pana acum, deci sunt începatoare. Si eu cautam echipe de handball, 15 ani, începatoare logic si toti zic ca nu au gen la cluburi sportive. Si am gasit unul da era din ala de performanță și au zis ca da avem si începatoare, le acceptăm bla bla. Si cand am mers profa nu s-a ocupat de mine deloc si cam jucam cu celelalte dar eram in plus rau de tot, nu mai era nicio începatoare asa cum au zis ei, ba chiar cateva se cunoșteau de 5 ani si era imposibil să mă integrez. Abia asteptam sa merg si acum s-a intamplat asta... Abia asteptam sa se termine. Si toti zic ca vai sa te apuci ca nu stiu ce. Păi Dacă nu găsesc cluburi..Si cand gasesc ma baga cu fete care fac de 5 ani si imi zic ca mai sunt începatoare ca apoi să aflu că nu mai sunt. Ce sa fac? Cum sa gasesc un club? Chiar vreau

2 răspunsuri:
| InvatamProgramare a răspuns:

La 15 ani e greu sa gasesti un club de performanta care sa te ia, ar trebui sa fii super talentata. Dar poti juca de placere. happy

| anamaria82726 explică (pentru InvatamProgramare):

Da, fix asta am zis si eu in caz ca nu stii sa citesti. Am zis ca nu am cum sa ma bag intr-un grup de avansati. Si am intrebat daca am cum sa gasesc unul de incepatori. Si a fost decizia mea ca vreau sa ma apuc de performanta. Nu vreau sa joc de placere. Si nu stiu de ce raspunzi la o intrebare atat de veche. Mi am luat gandul.