| SarcasticallyPunished a întrebat:

Deci, o intrebare pentru culturisti.
Inainte de a te apuca de sala, ce sa iei pentru a slabi, iar apoi, ce sa iei pentru a te forma mai repede?
Vreau sa ma reapuc de sala cu un prieten, el e putin gras, si am auzit ca trebuie sa iei ceva pentru slabit, sa slabesti, si abia dupa aceea sa incepi sa te formezi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenul tau NU trebuie sa se prosteasca! Altfel, va fi doar un fals. Cauta un program adecvat reluarii antrenamentului, si spune-i prietenului sa-si pazeasca ficatul de porcariile recomandate de toti imbecilii! Va doresc "succesuri"!
P.P. Nu am practicat culturismul, dar am facut ceva sport la viata meawinking

2 răspunsuri:
| cosmin21 a răspuns:

Daca e gras zi sa ia un produs care arde grasimile.

| truelover a răspuns:

Nu e neaparat sa slabeasca, daca e putin gras e in avantajul lui deoarece v-a avea de unde sa arda suficiente grasimi, aceste grasimi sunt transformate de magnificul corp omenesc printr-un proces specific in: proteine, vitamine, carbohidrati, care spre deosebire de tine(daca esti mai slabut) il avantajeaza, el nu v-a trebuii sa consume la fel de multe alimente ca tine pentru cresterea masei musculare si pentru a avea un corp frumos. Daca tineti neaparat sa luati ceva, mergeti la un magazin special si cumparati suplimente alimentare care v-a stimula cresterea masei musculare. Sper ca ti-am fost de ajutor