| AlxGoliatH a întrebat:

Deci vreau sa ma bag la antrenament la fotbal, la grupa celor din 98, si am vorbit cu unii baieti care sunt deja la antrenament, ca antrenorul s-ar putea sa nu ma primeasca pentru ca sunt prea inalt pentru cei din 98, am 1, 76 m si 13 ani si am un sg coleg care este la antrenament si este la fel de inalt ca mine si aceeasi varsta,doar ca el este portar, si eu vreau sa ma bag mijlocas, voi ce credeti o sa ma primeasca antrenorul?

Răspuns Câştigător
| fatality18 a răspuns:

Iti dau un sfat nu conteaza inaltimea poti avea chiar 2. 00 m nu conteaza atata timp cat esti nascut in 1998 nu conteaza, si eu am jucat la grupa 97 98 si am 1 86 si nu are treaba cu mine!

Funda!?

4 răspunsuri:
| FyTzE a răspuns:

Te primeste! cei care tiau spus rad de tine!rolling on the floor

| andreisoci a răspuns:

Omule cu siguranta ca te ia, mai ales daca esti inalt, daca esti din 98 poti sa ai si 2 metri lungime ca chiar daca esti mai inalt o sa te ia, si o sa vezi, ca daca esti si inalt sari mai bine la cap si-o chestii trestii, ce vrei sa fie echipa de sobolani? probabil ca prietenii tau au spus ca nu te iau doar ca sa nu mergi si tu, si sa nu fii probabil mai buni decat ei, funda?

| SyLvYuTzU a răspuns:

Te primeste! Si eu am fost in situatia ta mai demult si asa ca stiu ca n-are cum sa nu te primeasca!
Nu conteaza inaltimea sau greutatea daca ai varsta necesara te primeste!
Doar sa joci bine!winking

| rauldeac99 a răspuns:

Da pentru ca odata ce ai aceea varsta chiar daca esti inalt o sa te ia suta la suta. incearca sa intri o sa vezi ca o sa te primeasca.