| HardcoreCountry a întrebat:

Deja sunteti neseriosi, TPU-istilor! La ultimele intrebari am 0 raspunsuri. Mai pun o data intrebarea, poate imi raspundeti si mie. Stiti de ce nu imi pot face cont pe wfan.ro? Nu primesc codul de activare pe email.
Funda.

17 răspunsuri:
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Poate e la spam
sau folosește alt email

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De acord 100% cu @sebywarlord! Ce naiba sa-ti raspund daca nici macar nu am habar despre ce site vorbesti?
Cine stie ce site obscur ai descoperit tu, vreunul pe care adminii il mai viziteaza din an in paste. Lasa ca mai e o saptamana pana la Paste si, poate intra vreun admin si vede cererea ta.

| CM7YRE a răspuns:

Incearca sa-ti faci o adresa de gmail, vezi poate e-n spam deja sau vorbestii cu adminii sa-ti activeze ei contul.

| solumaam a răspuns:

Dar tu cum esti?
Din intrebarile tale am inteles ca participi la un simpozion de bune maniere laughing
De ce ai impresia ca trebuie sa raspundem la intrebare daca nu stim raspunsurile?
TPU te ajuta la intrebarile pe care le pui doar daca altcineva stie raspunsul la intrebarea ta si logic daca nu ai primit nici un raspuns inseamna ca nu stie nimeni raspunsul laughing ...asta nu inseamna ca suntem toti neseriosi sau nesimtiti cum a mai spus un alt utilizator pentru ca nu a primit raspunsul!
Poate ai probleme cu tu PC-ul, poate moderatorii de pe site-ul respectiv sunt in vacanta de paste, poate ca asa este procedura la ei sa te tina in suspans o perioada, poate ca sa primesti codul trebuia sa mai faci ceva si nu te incadrezi in cerintele lor, poate ai avut alt cont si ai incalcat regulile lor si ti-a blocat IP-iul pentru ca asa am citit in regulamentul lor, poate nu ai observat dar pe aici 80% sunt copii laughing ...sunt multi de poate si te asigur ca nu are nimeni de aici cum sa i-ti rezolve problema.
Ai incercat sa iei legatura cu moderatorii de acolo sa ii intrebi pe ei?

| Simona a răspuns:

Imi pare rau, dar nu pot sa te ajut deoarece nu stiu!

Si daca cineva de pe TPU ar sti sa iti raspunda, te asigur ca ar face-o!

| AiDuTzA a răspuns:

Frate
cum sa-ti raspundem daca nu stim?! ai grija cum vorbesti, nu toata lumea stie despre un site...anume asa ca cum ai vrea sa-ti raspunda?!?! doamnee calmati-va!
incearca cu un alt mail!

| KorpiklaaniV a răspuns:

Pai trebuie sa stepti oleaca... si eu am asteptat mult pana mi-a venit un mail de la facebook:X the obe mult bye obitha:*

| Bibb1 a răspuns:

Asa...

si? care e intrebarea?happy

| sebywarlord a răspuns:

Esti dusa fatuca? daca nu stim cum vrei sa iti raspundem? scoatem raspunsu din cur? OMFG
incearca cu alt mail!, daca nu, e de la ei

| Sოﺁℓε a răspuns:

Te-ai intrebat cumva daca stim acel site?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

esti chiar pitzi! schimba si tu categoria! chiar asa!

| HardcoreCountry explică:

OMG! Cum e de cearta toti sariti cu raspunsuri!

| HardcoreCountry explică:

@Zøєy Las-o în pace pe Mirela că o chinuie talentul happy.

| Zøєy a răspuns:

Nici macar n`am auzit de site-ul astalaughing Incearca sa ceri o retrimitere de codwinking

| Zøєy a răspuns:

Crede-ma,daca cineva stia, raspundea pentru ca stii bine ca aici raspunsul corect se rasplateste cu fundawinking

| Zøєy a răspuns:

@mirela ce ai zis tu n-are sens...In primul' rand ca n-ai de unde sa stii daca e pitzi sau nu, pentru ca n-ai vazut-o niciodata.Si in al doilea rand, n-are cum sa schimbe categoria, dar oricum eu cred ca categoria se potriveste cu site-ul deoarece site-ul este despre sportwinking

| baiatulxboyx a răspuns:

Nu , nu stiu.