| florin96ak47 a întrebat:

Din 4 in 4 zile, fac timp de 1-2 ore exercitii acasa pentru biceps si triceps deoarece am auzit ca muschii cresc in perioada de odihna. Altii repeta muschii x din 7 in 7 zile, dar eu nu fac altceva in afara de biceps si triceps si prea apar rezultate, insa dupa ce le fac ma umflu mult (apoi trece efectul). Mi-ar creste mai mari muschii daca as face mai des? (sunt dispus sa fac asta, doar sa-mi creasca mai mari)

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Conteaza ce fel de excertiti faci si cum le faci si alimentatia, odihna
sfatul fa multe excertiti cu propiul corp, fi atent daca patesti ceva la coloana aia e definitiv prin flotari, tractiuni, ridicari de gantere pana in 20 de kg maxim sa spun eu recomand 10 kg -15 kg nu ai pati daca le executi corect, daca vrei isi dau un program bun acasa sa-l faci ai nevoie de 2 gantere si de o bara si o saltea sau tu faci sport la sala? ce importanta sa te rupi daca poti ramane paralizat pe viata sau cocosat, corpul nostru e adaptat la greutati mici nu mari si repetate atata tot deci repetitile conteaza si alimentatia http://antrenorulmeupersonal.ro/......musculara/

| Cosmin86 a răspuns:

"insa dupa ce le fac ma umflu mult (apoi trece efectul)", da, se numeste "pompare" happy

"Mi-ar creste mai mari muschii daca as face mai des", nu.

Tu mananci suficiente PROTEINE? (sau vrei sa creasca cu apa plata? )

| florin96ak47 explică (pentru Cosmin86):

Ma gandeam de fapt la apa minerala.

| Cosmin86 a răspuns (pentru florin96ak47):

Da, copil mic, nu mananca proteine, nu stie sa se antreneze, dar se vaita ca n-are rezultate

apuca-te de sah

| florin96ak47 explică (pentru Cosmin86):

Eram sarcastic si mananc proteine in fiecare zi: oua, branza, lapte, carne etc.
Nu trebuie sa te frustrezi pentru orice replica, invata sa te controlezi, si asta e un sfat ca sa nu interpretezi altfelwinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru florin96ak47):

Daca mancai cat trebuie, aveai rezultate.

ce exercitii faci mai exact? de baza sau de izolare?

| NDC12 a răspuns:

Si de ce faci doar biceps si triceps? Alt copil care vrea doar biceps ca sa fie mai tare cand se da snakderbeng cu prietenii?

In sportul asta ori lucrezi tot corpul ori nu mai lucrezi nimic.

Si in legatura cu antrenamentul muschii cresc in zilele de pauza, deci daca tu faci 7 din 7 zile ( un exemplu ) cand vrei sa iti creasca muschii?

| wildfirerock a răspuns:

Ti-ar creste, ai putea sa te antrenezi 6 zile, duminica liber, si joi sa faci ceva gen recovery. Spor happy

| florin96ak47 explică (pentru wildfirerock):

La ce te referi prin recovery?

| wildfirerock a răspuns (pentru florin96ak47):

Prin recovery ma refer la recuperare, exercitii prin care muschiul se relaxeaza. Sunt foarte folositoarea, nu mai ai nici febra musculara si te si ajuta sa-ti creasca muschiul. Poti sa cauti pe youtube, sigur gasesti

| NDC12 a răspuns (pentru wildfirerock):

Daca ti-ar creste si tie creierul ar fi o minune.