4-2-3-1
lahm ramos silva marcelo
in fata apararii alonso si iniesta
ronaldo pe stanga, robben dreapta. messi in spatele varfului sau mijlocas ofensiv iar in atac ibrahimovic.
Portar Casillas
fundasi Lahm, Marcelo, Thi.Silva,godin,
Mijloc Di Maria, Xavi, Gerrard, Ozil, Kroos
Atacant Ibra
Formatie 4-5-1
In primul rand, ideea de intrebare ai luat-o de la mine
Si eu ieri am pus o intrebare identica, chiar si partea cu,, Din curiozitate''
la care mi-ai raspuns
Imi fine, sa-ti raspund si eu.
Daca ar fi Casillas din trecut ar fi el, dar de acum ar fi asa:
Portar: Neuer
Fundasi dreapta: Lanm, centru: Ramos, Silva, stanga: Marcelo
Mijlocasi: Bale, Iniesta, Robben(Di Maria)
Atacanti: Messi, Suarez(Ibrahimovic), Ronaldo
Eu as opta pentru 4-3-3 iar echipa ar suna asa:
In poarta Neuer
In aparare :Ramos pe dreapta, Alba si Thiago Silva in centru iar pe stanga Lahm
Mijlocasi:pe dreapta Ozil, in centru Kroos iar pe stanga Di Maria
Iar in atac:Ronaldo pe stanga in centru ibrahimovic iar pe dreapta Muller
Iar Messi sa fie baiatu cu apa ca nu-i mai bun ca Ronaldo.Candva a fost dar a scazut mult de atunci.
Pai la ce echipa varza normal ca crezi asta.
Jordi Alba in centru? LOL
Ronaldo da randament 0 pe stanga, pe dreapta e cat de cat bun, Muller e Praff oriunde in afara de mijloc, Ozil nu mai e ce a fost la Real de mult, iar Ronaldo ar fi baiatul care aduce mingile.
Messi a scazut? Doamne tu te-ai uitat vreun pic la CM? Ronaldo=o acolo, Messi= Balonul de aur.
Fiecare cum crede ca e mai buna echipaRonaldo da randamentul cel mai bun pe stanga daca te uiti la meciurile Realului.Si da, ideea de intrebare mi-ai dat-o tu.
Messi a luat balonul doar in scopuri publicitare si da m-am uitat la CM si messi a fost prafff in afara de golurile din grupe nu s-a remarcat cu nimic iar Muller e foarte bun el ar fi meritat balonul la fel de mult ca Rodriguez.
Nu cred ca vrei parea noastra creazati o echipa care sa-ti placa sa joci, nu ca daca zicem noi ca Messi e m-ai bun decat ronaldo sa-l alegi pe messi... Creazati echipa ta.Bafta.
Nu sunt jucator de FIFA, e doar o simpla curiozitate
Hmmm...Portar: Neuer, Fundasi: lahm ramos marcelo si godin Mijlocasi: Bale, schurrle(stiu ca nu este aici dar joaca fantastic) robben si xavi iar atacanti van persie si mario gomez
Cipi1212 întreabă: