Nu poti face un om sa iubeasca sau sa-i placa ceva ce pur si simplu nu-l atrage. Si eu sunt fan Cristiano Ronaldo si, desi recunosc, Lionel Messi este foarte bun, poate mai bun ca Ronaldo, efectiv nu-l suport, nu vreau sa-l vad pe Messi. Indiferent cine ar veni sa incerce sa ma convinga sa-mi "placa" Messi nu ar reusi.
Asadar las-o asa. Fiecare cu ce-i place.
Iar daca esti baiat..serios? Vorbesti cu prietena despre fotbal, ceea ce inteleg ca ei nu-i place?
Nuuu :]] sunt fata,si ea e prietena mea cea mai buna,dar deja am molipsit-o cu fotbalul,dar si ea e cred cum esti tu cu Messi,il uraste, daca il vede nu se uita daca e la mine si ma uit la TV si aude Ronaldo, incepe sa cante si sa faca scheme. Dar pe mine ma deranjeaza, oarecum. Si mie imi place sa o innebunesc cu Ronaldo, crezi ca o fac sa il urasca mai tare? :]]
Intr-un fel da. Eu zic ca ar fi mai bine s-o lasi. De el nu-i va placea niciodata, probabil. Cine stie ce conceptii aveti voi doua in legatura cu fotbalul, dar eu unul nu as putea sa imi placa de un fotbalist pe care nu-l suport, indiferent cat de bun ar fi.
E fiecare cu genul lui, ca in Romania, nu faci dintr-un dinamovist stelist si invers, P.S: mie imi place mult Robben si Van Pesrsie