anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

După cât timp apar rezultatele de la sală de forță?
Pentru inceput cum e mai bine:mai puține exerciții, greutate mai mare sau mai multe exerciții (serii) cu greutate mai mică?
Sa iau proteine? Sunt bune?
Lasati-mi orice care m-ar ajuta pentru inceput sau ce v-a ajutat pe voi.Orice ma ajută. Multumesc.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

1,depinde de fiecare in parte, in functie de genetic, alimentatie si ce faci acolo la sala
2, studiile indica multe repetiti cu greutati mici 30 mersi si putine repetiti cu greutati mari 90ms si foarte important este sa ridici rapid si sa lasi incet de tot in jos
3, proteinele din alimentatie sunt ok la inceput apoi treci pe suplimente
4, sa nu visezi ca vei avea un corp de culturist aia se antreneaza anii de zile
https://www.bodybuilding.com/......ainer.html
recomand acest program

| Roxana12222 a răspuns:

Rezultatele de la sala de forta pot aparea peste 6 luni sau chiar 1 an 1 an. Pentru inceput trebuie sa iti slabesti obiectivele si sa ti le delimitezi bine, recomandat este sa te incalzesti inainte de antrenament. Da, ar trebui sa iei si proteinele sunt foarte bune.te vor ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salutare! Sala se face pentru 2 motive și anume: 1. Forma și 2. Forța. Pentru forma, se fac mai multe serii de exerciții cu greutăți mai mici, iar pentru forța, se fac mai putine exerciții, dar cu greutăți mai mari. Rezultatele pentru forma se vor cunoaște după 2-3 luni pentru forma și după 1-2 luni pentru forța. Proteinele sunt pune,in special cele care conțin creatina. Sa nu iei din alea de ardere a grăsimilor,pe tru ca, in loc sa pui pe tine masa musculară, mai tare vei slabi din cauza armatorilor de grăsimi! Încă ceva, fa exerciții la sala doar pentru a arată bine, nu deveni obsedat. E una sa arați bine și alta sa te deformezi. Părerea mea e sa lucrezi la sala doar pentru a arată bine. Succes și cred ca ti-am fost de ajutor!