| luri a întrebat:

Dupa cat timp de alergat se vede ca am slabit? eu alerg de 4 sapt amani, fara 3 zile, si nu se observa nimic + ca mai merg si cu bicicleta si nu mananc orice sau la orice ora, stiu regulile cu mancarea. ma puteti ajuta cu un sfat, o idee ceva? am uitat sa mentionez alerg cate 1 ora/zi iar cu bicicleta 2 ore/zi!

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Buna!
E foarte bine ca ai ales sa slabesti pe calea sportului si nu a pastilelor si ceaiurilor.
Cand slabesti prin sport nu se vad rezultatele imediat, progresele sunt lente, pai in 4 saptamani cat ai alergat normal ca nu se vede nici un rezultat laughing
Daca ai rezistenta sa alergi o ora e suficient, rezultatele vor aprea in 2-3 luni la inceput pierzi cate putin din greutate dar daca continui cu timpul vei pierde din ce in ce mai mult. Un mic truc bun cand alergi e sa asculti muzica la casti, iti atrage atentia si nu te mai gandesti prea mult "am obosit".
Partea buna e o sa iti si modelezi corpul nu doar pierzi din greutate, vei arata si bine, acum ca vine vara transpiri mai repede deci vei accelera si procesul de slabire, profita de asta.
Si ti-as mai recomanda dimineata sa mananci cereale/fulgi cu lapte, nu trebuie sa te feresti de mancare prea mult, efortul cere mancare, singurul lucru de care ar trebui sa te feresi e fastfood-ul, ala chiar ingrasa chiar daca e Mc, Panini, Andos, Kfc, etc.
Daca vei rezista sa faci sport vara asta cand e caldura si moleseala efortul facut va fi rasplatit. Nu as fi scris raspunsul asta daca nu stiam, cam asta fac si eu, ma rog eu alerg vreo 2-3 ore, bine ca a trecut iarna si vine vara, mereu cand ieseam la alergare nu cred ca era zi fara o cazatura pe gheata, love you summer laughing

4 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Pe noi, la scoala ne pune sa alergam 4 ture fara orpire.
P.S: Sunt deja slaba crying

| Adry05 a răspuns (pentru Iubibilăă):

Nu vreau să fiu rea, dar ce legătură are răspunsul tău cu întrebarea ei?

| ღHinataღ a răspuns (pentru Iubibilăă):

Numai 4? pe noi ne pune sa alergam 5 km fara oprire sau ne pune 4 in catalog!

| AndyLavy a răspuns:

Depinde de organism. Continua sa alergi si rezultatele cu siguranta vor aparea.