Foarte grele meciuri. La prima vedere as spune ca finala va fi Real - Juventus. Gandindu-ma mai bine, parca mai mereu Atletico a fost acolo, aproape sa castige trofeul, chiar la cateva minute si mai mereu Real i-a spulberat visele. Ar cam fi si timpul pentru ei.
Monaco e cea mai frumoasa echipa din Champions League. Asa forta ofensiva, asa fotbal spectaculos, rareori am vazut. De partea cealalta, Juventus e echipa serioasa. Au demonstrat-o cu Barcelona. Meciurile sunt extrem de dificile si mi-e imposibil sa ma pronunt. Orice se poate intampla.
Sa fim serios, e aproape imposibil sa reuseasca atat Atletico cat si Monaco sa treaca de Real si Juve. Atletico Madrid, este intr-o forma foarte slaba sezonul asta si nu mai e echipa competitiva din anii trecuti + un lot subtire si slabut. Monaco este o echipa foarte periculoasa cu jucatori buni si rapizi, dar Juventus este o echipa foarte matura cu jucatori foarte buni, care au primit doar 2 goluri in 10 meciuri de UCL si care au eliminat fara probleme Barcelona, deci e destul de greu. Eu cred intr-o finala Real-Juve, iar castigatoarea va fi Real Madrid.
Vom vedea o finala Real - Juve.
Pe care o sa o castige Real.
Dar totusi, Atletico poate produce surpriza... bine chiar daca pana acum nu a dat de un aversar de marimea ei cu care sa isi masoare fortele ca anul trecut, cand a dat de Bayern si Barca. Si in finala de Real.
Juventus castiga clar...Astae sansa lor si sunt sigur ca daca va trece de Monaco nimeni nu ii va sta in cale in finala
9l1nd3st3ptul întreabă: