| Xployd a întrebat:

Dupa parerea fiecaruia care dintre urmatoarele sunt mai bune: Suedia sau Anglia... Cehia sau Polonia..Grecia sau Rusia...Danemarca sau Germania. Portugalia sau Olanda? dau fundita si vothappy

6 răspunsuri:
| IndiferentXD a răspuns:

Anglia (2 echipe slabute, dar aleg Anglia, au mai multi jucatori de top decat Suedia)
Polonia ( valoare egala, dar cred ca se va califica mai departe)
Rusia (net superioara Grecia)
Germania (este a doua favorita dupa Spania)
Olanda (au jucatori mai buni ca portughezi, dar daca pierd astazi cu Germania sunt pa)

| Robertofachiru a răspuns:

Anglia, deoarece Suedia se bazeaza doar pe Ibra. Cehia, deoarece au o echipa mai experimentata si il au pe Rosicky care e in forma foarte buna sezonul acesta, desi as miza pe un egal in confuntarea celor doua. Rusia, deoarece au jucatori tineri si de viitor, Grecia este o echipa imbatranita. Germania este o echipa mult peste Danemarca prin prisma colectivului si a jucatorilor. Daca vroiai un raspuns referitor la toate echipele as spune ca Germania este net superioara tuturora, desi sunt fan-Anglia prin prisma ultimei mele vizite la Londrabig grin

| Robertofachiru a răspuns:

Am uitat dintre Portugalia si Olanda (probabil ca vrei sa dai la pariuri) X. 0-0 sau 1-1. Nu as vedea o diferenta dintre cele doua! Sa fie cu noroctongue!

| 17RauL17 a răspuns:

Olanda

| opppa a răspuns:

Mah.
de cate ori sa vi se mai spuna
fara teme pe TPU!
nu se dau meditatii! fara bani.rolling on the floorrolling on the floor
lol. pune-ti capu la contributie si lasa TPU.

| lovedoggy a răspuns:

Suedia sau Anglia?