Sa vedem
https://www.digisport.ro/fotbal/champions-league
Real Madrid-Atlético Madrid
La ce rezultate vad acolo drimi, Bacelona doar egal =dezamagire
Liverpool
0 - 0
Bayern München = ar putea castiga,dar,nu prea cred,Liverpool e echipa buna, poate ca ma insel si finala va fi intre o echipa din Spania si una din Anglia sau Germania, franta, Italia, uefa cam asta vrea, inseamna multe bilete vandute, multi banii
Barca dezamagire? Din contra, e un rezultat bun pentru ei, din pacate.
In mod normal ajung in finala echipe din cele 5 tari mari din Europa (Anglia,Italia, Germania, Spania, Franta), deci nu e niciun 'joc facut', aici sunt cele mai puternice echipe.
Echipele franceze au cam absentat in ultima vreme in fazele superioare din competitia asta, dintre cei mai puternice ei sunt cei mai mici, vorbim strict de echipele de club, nu de echipa nationala.
Juventus este aproape out, Lyon cu putina șansa poate face surpriza, iar real la cum joaca nu o văd prea departe, dacă astea 3 sunt eliminate eu sunt cel mai fericit.
borussia nu cred ca are vreo șansa sa întoarcă, sincer prevăd o finala city-Bayern.
Si de arbitrii mai e Barca dependenta. Evident ca pe Bayern nu o putem subestima,, dar in acest sezon nu ii vad sa rupa gura targului, ar trebui sa investeasca masiv pentru a arata din nou a sperietoare.
City si PSG arata bine la ora actuala, cred eu ca isi vor disputa suprematia in fazele finale, de aceasta data cred ca le iese arabetilor.
Is not true.
Vedem mai incolo.
V-a salvat Messi... fara el sunteti un fel de Atletico BIlbao.
Atletico Bilbao?
Am uitat de Franta, se poate, din moment ce Franta e camipoana mondiala
Din partea mea, sa ajunga in finala PSG dar sa dea de pamant cu united in returul de la Paris!
Adevarat.
micapisica întreabă:
Andrei16263829 întreabă: