| IngerAlb a întrebat:

Dupa voi,cine e cel mai bun jucator de la Steaua si ce credeti ca va face Steaua dupa plecarea lui Bourceanu, Tatarusanu si a altor jucatori de valoare?

9 răspunsuri:
| Munnich_Madalina_1996 a răspuns:

Eu zic ca e Reghecamf happy stiu ca e antrenor dar mie de el imi placewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun jucator de la steaua este bourceanu. Dupa ce steaua va pierde mai multi jucatori de valoare, se va lupta sa ramana in primele 5.

| d0areu a răspuns:

Dupa mine cel mai bun jucator e Bourceanu, dar mai sunt si Tatarusanu, Piovaccari, Gardos,
Latovlevici, Pintili, etc

| Bogdanovici24 a răspuns:

Steaua daca il va pierde pe capitanul nostru si pe tatarusanu eu cred ca Steaua va pierde din puteri, si se va simti considerabil lipsa lor.Cel mai bun jucator al Stelei este acel jucator care "costă" cel mai mult....fiecare considera un jucator cel mai bun pe acela pe care il favorizeaza.

| andreicaia99 a răspuns:

Steaua are cativa jucatori indispensabili cum ar fi Bourceanu chipciu tanase gardos latovlevici tatarusanu si daca i-ar pierde steaua va slabi

| Ibrahimovic a răspuns:

Daca pleaca Bourceanu nu-i problema...mai transfera niste arbitri ceva, Steaua thinking

| alexs99 a răspuns:

Jucătorul de la Steaua care poate exploda este Chipciu,are calităţi foarte bune,ştie ce să facă cu mingea.Mi se pare cel mai bun jucător al Stelei.Şi dacă vor pleca cei doi de la Steaua, tot va câştiga campionatul, unul foarte slab, însă vor fi rezultate din ce în ce mai proaste în cupele europene, acolo unde e fotbalul adevărat.
O seară bună.

| Stefany02 a răspuns:

Va fi distrusa! Mi se parea ca era bun Raul Rusescu dar a plecat din pacate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Steaua are mulţi jucători foarte buni, sau cel puţin, care pot juca la un nivel foarte bun dacă sunt pregătiţi corespunzător. Bourceanu e doar un lider de echipă, un închizător foarte bun, rareori câte un executant cât de cât acceptabil de lovituri libere şi cam atât. Tătăruşanu mi se pare un portar oarecare, banal, cu anumite intervenţii bune de-a lungul timpului şi cu o viziune destul de bună la penalty-uri.

După ce vor pleca aceşti jucători de la Steaua, vor veni alţii. Rămâne de văzut dacă vor fi la fel de buni sau nu. Momentan, Steaua face transferuri bine gândite, chiar dacă anumiţi jucători nu ajung să se ridice la nivelul aşteptărilor.