| gaby140 a întrebat:

E adevarat ca cei din compania WWE (world wrestling entertaiment) doar se prefac ca practica wrestlingul si ca de fapt manevrele lor de final sunt fake-uri? Astept raspunsurile voastre. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Vl4dootz a răspuns:

Normal ca se prefac. Luptatorii de wresling invata miscarile aste ani de zile inainte de a intra in ring. Dar se mai intampla si accidente unde chiare se ranesc. Sper ca te-am lamurit.
Bafta!

9 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Da ce, tu chiar credeai ca ii lasa sa se omoare acolo, si sa mai si difuzeze la TV?
Cine putea crede prostia asta?straight face

| DaNeo a răspuns:

Cam...da
eu ma uitam la inceput cand au aparut in Romania pentru prima oara pe sport.ro dar cand am aflat ca toate is regizate (fake) am renuntat...

| vipera12 a răspuns:

Este foarte adevarat

| alexandra2859 a răspuns:

Nu,nu sunt false pentru ca daca ar fi lear arata doar la tv asa ei se bat in fata publicului si nu pot sa plateasca atatia oameni sa spuna ca sunt adevarate.sunt adevarate doar ca ''luptatori'' iau pastile ca sa nu ii doara, se antreneaza foarte mult inainte...

| Me1 a răspuns:

Daca vrei sa vezi ce inseamna wrestlingul uitate la filmul "The wrestler ". O sa iti dai seama ce este cu adevarat acest sport pe parcursul filmului. Bafta happy

| Ramo137 a răspuns:

Da, e foarte adevarat. toata lumea stie ca se prefac. de ex: eu fac ju-jitsu de 4 ani, am centura verde, si acolo nu ne prefacem, mai sunt si pentru noi unele concursuri care se numesc demo, adica demonstrativ, si ne prefacem ca ne doare. eu dau cu piciorul si celelalt trebuie sa faca, au sau sa cada etc... daca iti place sa te bati, vino la karate! alege ce stil vrei tu. bye bye. da-mi si mie fundita te rog.

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Gaby,este adevarat, dar eu tot vreau sa invat miscarile

| Me1 a răspuns:

Salut! Cei care credeti ca acele lupte sunt adevarate uitati-va la filmul " The Wrestler" si o sa va convingeti ca sunt regizate. Intodeauna in Wrestling se stie castigatorul dinainte de a intra in ring. Bafta happy

Răspuns utilizator avertizat