) E o aberatie. Nu, nu are cum sa iti sparga nasul intentionat antrenorul! )
Ba da ) tu spui o mare aberatie, gandeste`te daca in meci iti da unu un pumn in nas, stai sa-ti curga borsul. antentorul iti da cu pumnu sau t eia prin surprindere, unu pireten i`a dat cu usa in nas... deci nu comenta daca nu sti
Aberezi! Antrenamentul este una si spargerea in sine este alta Iti da cu pumnul pentru a te antrena si a te obisnui cu loviturile in acea zona, dar el a intrebat daca i se va sparge nasul (intentionat)
Si nu ma intereseaza pe mine ce i s-a intamplat prietenului tau
Bine, bine, vad ca te crezi foarte destept, si in plus el a intrebat daca antrenorul ii sparge nasul intentionat, si da il sparge intentionat sa nu ii curga sange atunci cand in meic este lovit in nas, cum a zis si Riko, ii rupe acel zgarci si nu te mai da asa smecher, cauta pe net. Te pup :*
Da,e adevarat. Ori ti-l sparge antrenorul ori te pune in ring cu cineva, asa ca de inceput. Ca pe urma, in timpul unei lupte sa nu stai sa iti curga o gramada de sange. Iti rupe zgarciul si nu o sa mai ai probleme. Nu doara rau, stai linistit/a. Totusi... daca vrei box, trebuie si curaj. Bafta. :*
Am inteles cum sta treaba si am intrebat chiar si antrenoru cel putin la Gladiator combat academy nu se face asa. Si din cate stiu daca vrei sa continui sa faci de performanta va necesita sa-ti faca asa ceva.