Pai..da.Asteapta pana pe la 17-18 ani sau pana crezi ca esti destul de inalt. Daca vrei poti sa faci si acum, dar mai rar si de ex : daca ai 10-12 ani sa faci cu haltere de circa 10-15 kg.Ca sa nu fie prea mult si ca sa te pastrezi in forma Bafta si sper ca te-am ajutat!
Am 17 ani
Am 18 si vreau sa ma opresc din a creste
Uite daca faci sala nu are niciun efect asupra cresterii in inaltime adica sunt oameni care fac sala si au peste 1 80 si fac antrenamente cu greutati de la adolescenta si in primul rand depinde de geneticul tau daca geneticul tau este de 1 70 atat vei creste daca este de 1 90 ma intelegi.Este si un articol postat de Hunk Body in care spune clar ca sala nu afecteaza cresterea in inaltime ci depinde de mai multe chestii : sa dormi 6-8 ore pe zi sa ai o alimentatie sanatoasa si cu toate astea poti face si sala, nu exista niciun studiu concret ca ar opri cresterea in inaltime.
Mi-a zis un expert de fitness, care a inceput bodybuilding de mic, ca nu, sala nu iti opreste crestera in inaltime.
Eu ma consider deja un baiat inaltam in jur de 1.87 cred
In unele cazuri.
1)Daca faci exercitii care nu sunt potrivite pentru varsta
2)Daca ai o anumita varsta si nu esti mic in inaltime, nu.
Depinde de ce fel de exercitii faci. Si in plus, ca muschii sa se dezvolte le trebuie "energie", ceea ce iti trebuie si tie ca sa cresti.
In ce consta acea "energie" de unde o iei?
Serios? Cresti mai incet?
ce amuzanta esti
Nu e amuzanta dar ai inteles tu gresit zicea ca, cresti inca dar nu exagerat de mult cresti 1 cm 2 la cateva luni bune
Si tu esti pe langa.
Sala stimuleaza hormonul de crestere, oare ce inseamna asta? Pune mana pe o carte de anatomie si vezi, in niciun caz nu inseamna ca te inalti mai incet
Este total fals deci in primul rand depinde de geneticul tau pentru ca nu toti cresc la fel daca ai genetic de 1 70 atat vei creste daca ai de 1 90 atat vei creste si antrenamentul cu greutati nu opreste cresterea in inaltime.Este si un site Hunk Body care afirma acest lucru deci parerea mea este ca daca dormi suficient adica 6-8 ore pe zi ai o alimentatie sanatoasa si in plus ca mergi la sala nu iti va opri cresterea in inaltime.
Nu e adevarat!
Desigur ca asta depinde exercitiile pe care le faci, dar nu cred ca se poate intampla asa ceva.
Octavian_Constantin_2000 întreabă:
Kanabiss întreabă:
xyblue întreabă: