| SmilerXd a întrebat:

E adevarat ca slabesti mai mult cu o punga infasurata in jurul abdomenului si la spate chiar? Bineinteles si cu o dieta urmata
! A slabit cineva asa? Daca da, cate kg in cat timp? Vreau mai multe raspunsuri,

Răspuns Câştigător
| HelpMeNow a răspuns:

Nu orice punga, trebuie punga dinaceea de sandwishuri, dinaia care se lipeste de piele, iar peste iei un tricou/bluza, astfel transpiri si dai jos din calorii.

| Cosmin86 a răspuns (pentru HelpMeNow):

Serios? daca transpiri dai jos din calorii?

pierzi APA, nu calorii. Terminati cu sfaturi TAMPITE, mai documentati-va si voi inainte sa aberati ca niste COPII MICI complet paraleli

7 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Fa sport normal, fara nici o punga nimic. Am inteles ideea, dar nu cred ca este util sa poti acea punga legata de tine.

| powergirl a răspuns:

Sunt de obicei la magazine care vad echipamente de fitnes sunt ceva pantaloni scurti care vin pana sub sani si sunt de la genunchi in sus si au ceva material care te face sa transpiri nu iti trebuie nu stiu ce dieta dar trebuie sa faci miscare, sa poti transpira si cam atat, dai jos garantat acum cate kg depinde de organism, e bun si cu folie de aia da e mai incomod si in plus ce zic eu nu sunt mai mult de 50 lei si e si estetic.

| Criistyanna a răspuns:

N.am auzit niciodata de asa ceva rolling on the floor si nici nu cred ca exista laughing cum sa stai cu punga in jurul abdomenului mereu laughing chiar nu am auzit de asta

| FlyingFox a răspuns:

Nu cu punga, ci cu folie transparenta alimentara infasurata se creeaza efectul de sauna pentru ca transpiri. Dar cred ca e incomod asa si de aceea daca vrei sa folosesti metoda asta sunt corsete speciale cu rezultate mult mai bune.

Răspuns utilizator avertizat
| Liliana161234 a răspuns:

Eu am incercat. Inainte de-a merge sa alerg, eu mi-am infasurat in jurul abdomenului folie alimentara. A dat rezultate, deoarece transpiri si astfel elimini calorii.