Pare ok, dar e cam intens antrenamentul, faci fata la 5 antrenamente pe saptamana? Daca da e ok, altfel recomand sa iei si miercuri pauza, daca te supra-antrenezi nu rezolvi mare lucru.
Seara nu mananci nimic?
Pai pe la la 7 - 7 jumate e ultima masa, pentru ca ma culc cam la 10.
Fac fata pentru ca inainte sa ma apuc de HIIT, am facut cardio clasic la intensitate medie, deci n-am inceput chiar direct atat de intens.
Am citit ca as putea avea rezultate mult mai vizibile decat cu o ora la intensitate medie, ca se arde mai repede grasimea, asa-i?
Da, ai rezultate mai bune decat o ora la intensitate medie. DAR, pentru cele mai bune rezultate trebuie sa le combini, corpul se adapteaza foarte usor si se obisnuieste si cu efortul HIIT. Cel mai bine e sa combini, 2 saptamani faci HIIT, alta faci alergat la intensitate medie, mai faci si alt tip de efort, etc.
Variatia e cea mai eficienta.
Chestia cu ultima masa e ok. Acum mai ramane sa vedem concret ce rezultate ai, ar trebui sa fie ft bune
Ok. Multumesc mult! Ar trebui...
Tine dieta Keto, cardio in fiecare zi 30 minute. Faci prea multe abdomene. Muschiul abdominal e si el muschi are nevoie de refacere. Ptr arderea grasimilor e bine ca inainte de antrenament sa consumi grasimi( sanatoase). Daca ti dieta Keto cum trebuie in 2-3 sapt depide de procentu de grasime si apa pe care il ai tu in corp dar daca esti mai slabuta si vrei sa te tonifiezi o sa reusesti foarte bine.
Stiu, sa scazi indicele de grasime sub 10 %, termogenice, cardio pana iti vine rau, carnitina, alimentatie stricta, etc.
Dar tu uiti ceva, ea nu e culturist, nu are antrenamentul unui culturist, pregatirea lui, etc., un om normal daca ar urma dieta unui culturist probabil s-ar alege praful.
Dieta trebuie sa fie personalizata, in functie de varsta, inaltime/greutate, metabolism, pregatire ( nu poti sa ceri unui sedentar sa manance ca aia de la mr olympia, o sa ajunga direct la urgente cu perfuzii ), etc.
Keto o tine majoritatea fetelor care vor sa faca o treaba buna. Nu trebuie sa fie culturista. Alimentatia stricata etc...ti-am mai zis ai multe de invatat. Keto e bazata pe prot 1 gr pe kg de masa corp. si grasimi. Carbohidratii nu mai mult de 20-30 gr pe zi. Energia o iei din grasimi. La fiecare 5 zile ureaza 2 zile de incarcare ( doar carbohidrati). Dar te las pe tine ca tu esti sefu aici dar te-as sfatui daca dai un sfat da pe bune nu din capu tau fara experienta
Hiit poti sa faci zilnic cu pauza in weekend. Nu se pune problema de supra antrenament in cazu asta, sunt si programe zilnice de max intensity interval training