I-am mai zis o data ca la 2 luni de sala deja are APROAPE stocul de suplimentele unui atlet profesionist. In 2 luni nici sa executi corect fiecare antrenament la fiecare grupa in parte nu inveti, ce sa mai vorbim de alimentatia care e cheia. Dar, fiecare face ce-l taie capul.
Boss poate eu mananc 4000 de kcal pe zi si peste 300g de proteina pe zi, ce tot spui tu acolo de alimentatie? Am inteles asta de mult, nu mananci SANATOS nu pui muschi. Am inteles esti blocat pe asta? Poate ma duc la sala cu cineva care face de 15 ani de zile. Asa ca nu mai spune tu ca... in 2 luni esti praf habar n-ai cum sa ridici si alte chestii.
Fara o alimentatie bine pusa la punct le iei de degeaba, daca ai astea puse la punct poti sa iei conditia e sa bei multa apa, ai 11 pastile intr-un pliculet
Beao vreo 3-4 litri pe zi. Mancarea nu este o problema. Mananc cred ca de 3 ori mai mult decat mancam inainte sa ajung la sala. Si mancam mult cand nu ma duceam la sala.
E ft bun animal pak... dar daca vrei ceva mai "hardcore", poti incerca oxid nitric ( NO de la BSN ). Cu el am avut cea mai mare crestere de forta.
Eu foloseam des cand participam la nationalele de skandenberg.
Aha. E bine daca foloseai cand mergeai la skandenberg. Dar acum nu mai participi sau numai ai bani de oxid nitric? Cred ca si eu voi folosi tot in scandenberg doar ca eu ma infrunt cu campionii mondiali la scandenberg din Australia si mai exact cu cangurii. Un cangur la mana dreapta si altul la stanga. Sper sa ma ajute acest supliment cum te-a ajutat si pe tine la etapa nationala.
Bani? Lucrez in IT... normal ca am bani de 100 de cutii / luna daca vreau )
Acum folosesc alte suplimente... daca nu mai concurez la skandneberg sau strongman, forta nu mai este o prioritate ( asta nu inseamna ca nu o antrenez ), acum ma axez pe culturism clasic ( masa, definire, stuff like that ).
Spre ex cand faceam skan, nu lucram grupa mici, nu lucram piept, faceam doar spate si miscari de tragere si rotatie, atat.
Suplimentele le iei si in functie de obiective ( forta, masa, rezistenta... )
Le iau pentru masa ca sa cresc
No-explode in loc de animal pak
PaharDeSticla întreabă: