| VladCosmin007 a întrebat:

E bine daca lucrez 3 grupe intr-o zi? Intru in supraantrenament? Parca simt ca as avea putere de inca o grupa in plus, macar o zi de saptamana

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Supraantrenament intri cand nu-i dai voie organismului, sistemului nervos si sistemului muscular sa se refaca, odihna si nutrientii de care are nevoie. Cei care fac full-body intr-o singura sesiune de antrenament, dupa logica ta ar sta numai in supraantrenamente. Asigura-te ca mananci bine, ca oferi repaus grupelor lucrate, ca oferi un repaus total macar 1 zi pe saptamana pentru odihna sistemului nervos si nu vei pati nimic. Intr-o perioada antrenam in aceeasi zi biceps-spate-picioare. 2 grupe mari si 1 mica si n-am patit nimic (asta daca urmezi sfaturile si mai ales alimentatia).

| Cosmin86 a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Si ce rezultate ai avut antrenament spate si picioare in aceeasi zi? laughing

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Cosmin86):

Destul de ok, le antrenam la capacitate redusa de 2 ori pe saptamana.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Si a fost mai ok decat la intentisate mare si 1 data pe sapt?

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Cosmin86):

Mie personal da, bine ce-i drept n-am incercat foarte mult acest "concept" de 1 data pe saptamana. Vreo 5 luni, am abandonat fiindca ma simteam slabit, parca nici nu faceam sala, nu obtineam nici macar o incordare calumea. In primele 7-8 luni cand am trecut la program tip 2x pe saptamana am luat in jur de 4, 5cm in coapsa (pentru mine a fost chiar ok).

4 răspunsuri: