Si dupa! Masa pre-antrenament: cu 2 ore inainte de antrenament si masa post-antrenament, cam la 30-60 de minute dupa. Proteine + carbohidrati la ambele!
Trebuie să spun că este greşit!
Dacă mănânci înainte, stomacul tău va da absolut totul afară dacă faci sală după.
Încă o chestie:
dacă mănânci înainte, tot sângele va fi mobilizat către stomac, iar restul muşchilor vor rămâne fără (nu vei da randament bun!).
Sangele este "mobilizat" peste tot, nu stiu de unde afli tu astfel de informatii, caci nu-mi prea vine sa cred ca capilarele se fac cat arterele dupa modul in care o spui.
Ai vreun pic de experienta in sportul asta? Pentru masa musculara e recomandat cu 2 ore inainte de antrenament sa ai o masa bogata in proteine si carbohidrati cu absorbtie lenta.
Se numeste "pre-workout meal".
Am enorm de multă experienţă în sport şi alimentaţie. Se pare că tu nu ai înţeles întrebarea pusă de el: ''E bine sa mananci dupa sala sau inainte de sala?''.
Cred că nu se referea la '' E bine sa mananci dupa sala sau DOUĂ ORE inainte de sala? ''
"enorm de multă experienţă în sport şi alimentaţie" = minim 25 de ani de experienta, MINIM.
Nu. Vorbești în necunoștință de cauză. Stai liniștit, am întâlnit și alții ca tine.
Am inteles, ai si tu cativa ani (probabil nici macar 10), zero participari la concursuri, dar ma comentezi pe mine... si nici macar nu stii cum se scrie un exercitiu de baza
Lasa-ma sa ma prezint: sunt campion mondial in Freeride Junior Tour la categoria U14, singurul schior de Big Mountain din Romania.
Probabil ca tu habar nu ai ce e aia Freeride si FJT, asa ca citeste aici:
https://g.co/kgs/wmy2aK
Fac antrenamente zilnice de 6 ori pe saptamana, cu antrenor specializat. Probabil tu te crezi mare sportiv, dar de fapt esti un nimic.
Mi-a facut placere, apropo.
Sportul tau nu are nicio legatura cu masa musculara! Aici e "alta religie". Tipic pentru un copil de
Ba chiar are legatura.
Are multiple personalitati:
https://www.tpu.ro/......-din-poza/
In raspunsul de aici se semna:
"Speram ca nu v-am dezamagit si ca vom putea fi de folos si alta data!
Cu stima, David Ancus (in numele: Black Pixel Romania),
Directorul Departamentului Black Pixel pentru Probleme Tehnice Externe.
si
Daniela Andrescu,
Directoare al BP - The Black Order, Departamentul de Proiecte G10+."
Deci avem un copil sub 14 ani schior, un director si o "directoare"...pentru ca asa se scriu functiile, la feminin.
Se mănânca DUPĂ antrenament.
Dacă mănânci înainte, tot sângele va fi mobilizat catre stomac şi restul muşhilor vor rămâne fără.